Νίκη επί του Παναιτωλικού με 3-1 οι Κορασίδες


Δεύτερη νίκη
για τις Κορασίδες μας,μετά τον Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας σήμερα νικήσαμε και τον Παναιτωλικό με 3-1 σετ (22-25, 25-14, 25-18, 25-21) και είμαστε στην 1η θέση της βαθμολογίας ισόβαθμοι με την συμπολίτισσα Φιλία, έχοντας από 6 βαθμούς. Απομένει το μεταξύ μας παιχνίδι για να ολοκληρωθεί ο 1ος γύρος και όπως όλα δείχνουν, εμείς και η Φιλία θα προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα μας που ήταν πολύ κακή στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση που χαρίζαμε εύκολους πόντους στον Παναιτωλικό. Προς το τέλος μειώσαμε σε 22-23, όμως ένα χαμένο σέρβις και μια επίθεση άουτ το δώσανε στον Παναιτωλικό με 22-25.
Οι οδηγίες των προπονητών μας να πιέσουμε από το σέρβις, έπιασαν τόπο και με πρωταγωνίστριες τις Ν. Σωτηρίου, Μίγδου και Δήμου αλλάξανε το σκηνικό και εύκολα ισοφαρίσαμε σε 1-1 κερδίζοντάς το 25-14.
Η ομάδα μας πλέον βρήκε ρυθμό και  εξίσου εύκολα κατέκτησε και το 3ο με 25-18, προηγούμενη 2-1 σετ.
Στο 4ο σετ πάλι ξεκινήσαμε καλά, όμως στο 18-10 αρχίσαμε αναπάντεχα λάθη και ο Παναιτωλικός κατάφερε να μειώσει σε 21-20, διεκδικώντας την κατάκτηση του σετ. Η Δήμου με ένα μπλοκ και δύο άσσους μας έδιωξε το άγχος και το κερδίσαμε 25-21, όπως και το παιχνίδι με 3-1 σετ.
Νεφέλη Σωτηρίου και Δήμου ξεχώρισαν για την ομάδα μας.
Πολύ καλή η διαιτησία του Διονύση Κουτσούπα.

Έπαιξαν οι:
Δήμου, Ν. Σωτηρίου, Γούλα, Ζιώβα, Μίγδου, Προτοντουάρι, Κοσμά, Πορτοβάρα, Καυκιά, Σβεντζούρη, Παπανδρέου, Κασσάρα.
Ο Γιάννης Σταμούλης παρά την νίκη της ομάδας μας δεν ήταν και πάλι ευχαριστημένος και χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του «πάλι κάναμε άλλα, από αυτά που εφαρμόζουμε στην προπόνηση και αυτό με προβληματίζει. Δεν μπορεί να γίνονται αυτά και ειδικά από κοπέλες που έχουν το ειδικό βάρος και την εμπειρία, αφού από αυτές περιμένω να βοηθήσουν τις μικρότερες. Ελπιδοφόρα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ήταν τα μηνύματα μόνο από τις γεννηθέντες το 2000 και 2001. Δουλειά, δουλειά και πολύ δουλειά θα μας κάνει καλύτερους».