Νέα ήττα με 3-0 στα play-off ανόδου οι Γυναίκες μας


Νέα ήττα για τις Γυναίκες στα play-off ανόδου για την Α2
, τρίτη συνεχόμενη και μάλιστα με το ίδιο σκορ με 3-0 σετ. Χάσαμε στην Πρέβεζα από τον Φιλαθλητικό, δείχνοντας πολύ κακό πρόσωπο στα δύο πρώτα σετ, ενώ μόνο στο 3ο παίξαμε Βόλεϊ.
Υποταγή άνευ όρων στο 1ο σετ με 25-10, ίδιο περίπου σκηνικό και στο 2ο που το χάσαμε 25-15, έχοντας πολλά προβλήματα στην υποδοχή, αλλά και πολλά λάθη στο σέρβις. Στο 3ο σετ η απόδοση της ομάδος μας ανέβηκε, κοντράραμε στα ίσια τον Φιλαθλητικό, που έδειξε και σημάδια χαλάρωσης, όμως μετά τον 20ο πόντο πάλι «χαζά» χαμένα σέρβις συνέβαλαν να πάρουν το σετ οι Πρεβεζιάνες 25-21 και τον αγώνα με 3-0 σετ.
Σε συνδυασμό με την ήττα της Γ.Ε. Μεσολογγίου στην έδρα της από την Φ.Ε. Ιωαννίνων με 3-0 (18-25, 19-25, 20-25), η ομάδα του Χρύσανθου Κυριαζή πλέον όχι μόνο προηγείται με 12 βαθμούς στη βαθμολογία, αλλά και προβάλλει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο στην Α2.

Έπαιξαν για την ομάδα μας
Δαλακλή, Ν. Σωτηρίου, Πλακιά, Δήμου, Κουρκούτα, Παπαδημητρίου λ., Πραμαγκιούλη, Ε. Σωτηρίου, Ζιώγα και Μπίκα.
Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα μας με την Φ.Ε.Ι. στην έδρα μας, ενώ στο Μεσολόγγι θα γίνει το μεγάλο παιχνίδι, Γ.Ε.Μ. - Φιλαθλητικού που κατά την γνώμη μας θα ξεκαθαρίσει και την άνοδο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρίτο σετ, προσφορά του Click 2 Sport πατώντας εδώ