Με 3-1 ηττηθήκανε οι Γυναίκες μας στο Μεσολόγγι από την Γ.Ε.Μ.- Πρωταθλητής ο Φιλαθλητικός


Νέα ήττα-5η συνεχόμενη στα play-off ανόδου για την Α2
, χάσαμε στο Μεσολόγγι από την Γ.Ε.Μ. με 3-1 σετ. Και σε αυτό το παιχνίδι ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης χρησιμοποίησε πολλές μικρές, στοχεύοντας σε απόκτηση εμπειριών, αφού ο φετινός μας στόχος επιτεύχθηκε με την πρόκριση στα play-off. Στο άλλο παιχνίδι ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας νίκησε 3-1 σετ την Φ.Ε. Ιωαννίνων (25-16, 25-14, 19-25, 25-18) και εξασφάλισε την άνοδό του στην Α2, όπου θα αγωνίζεται την επόμενη σαιζόν.
Στο παιχνίδι μας...

Με εξάδα τις Δαλακλή, Κουρκούτα, Ν. Σωτηρίου, Ζιώβα, Δήμου, Καραβάτσιου και λίμπερο την Πραμαγκιούλη ξεκίνησε η ομάδα μας και αποδίδοντας πολύ καλά σε όλους τους τομείς από την αρχή πήραμε κεφάλι στο σκορ και προηγηθήκαμε 12-19. Η Γ.Ε.Μ. μας πίεσε από το σερβίς, ροκάνισε την διαφορά, αναγκάζοντάς μας σε παιδικά λάθη και το σετ πήρε απρόβλεπτη τροχιά, χάνοντας το 37-35, ίσως το μεγαλύτερο σετ του πρωταθλήματος.
Στο 2ο σετ εντυπωσιακό και πάλι το ξεκίνημά μας, προηγηθήκαμε 04-15 και όμως καταφέραμε να το χάσουμε 25-16, παίρνοντας μόνο έναν πόντο, αντίθετα με τις Μεσολογγίτισσες που πήραμε 21, κυρίως με άσσους.
Οι φωνές του προπονητή μας έπιασαν τόπο και εύκολα κερδίσαμε το 3ο σετ 17-25 μειώνοντας σε 2-1. Στο τελευταίο έγινε μάχη μέχρι τον 18ο πόντο, όμως και πάλι η εμπειρία του Μεσολογγίου ήταν καταλυτική και το κερδίσανε 25-19 και συνάμα τον αγώνα με 3-1 σετ.
Εκτός της εξάδας που ξεκίνησε το παιχνίδι ο προπονητής μας, χρησιμοποίησε και τις Ε. Σωτηρίου, Παπαδημητρίου.
Αυτό που μένει είναι η ήττα είπε ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης λέγοντας χαρακτηριστικά «απωλέσαμε τα δύο πρώτα σετ πραγματικά από χαζά λάθη και έλλειψη αυτοπεποίθησης, που αν τα παίρναμε ίσως κερδίζαμε και το παιχνίδι. Ξεκινάγαμε καλά, όμως αναίτια η απόδοσή μας έπεφτε κατακόρυφα, βάζαμε τις Μεσολογγίτισσες στο παιχνίδι και πραγματικά σήμερα τους δωρίσαμε την νίκη. Οι μικρές αθλήτριές μας έχουν τα φόντα με περισσότερη δουλειά τον επόμενο χρόνο να πρωταγωνιστήσουν στην περιφέρειά μας και φέτος η απόκτηση εμπειριών είναι μεγάλο κεφάλαιο για όλους μας».