Με Φιλία οι Πανκορασίδες και Α.Γ.Σ.Ι. οι Παμπαίδες


Και ενώ περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας  στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Ανδρών
(Μ. Τετάρτη γίνεται στο Μεσολόγγι), τα πρωταθλήματα Παμπαίδων και Πανκορασίδων συνεχίζονται κανονικά. Οι μεν Παμπαίδες ταξιδεύουν στα Γιάννενα όπου την Κυριακή στις 4:00 αντιμετωπίζουν τον Α.Γ.Σ.Ι. , οι δε Πανκορασίδες αύριο Σάββατο στις 2:00 στο Δ.Α.Κ. Άρτας αντιμετωπίζουν την συμπολίτισσα Φιλία.
Και σε αυτά τα παιχνίδια οι προπονητές μας Αποστόλης Πορτοβάρας – Γιάννης Σταμούλης θα χρησιμοποιήσουν πολλά παιδιά από τις Ακαδημίες, δίνοντάς τους την δυνατότητα να μάθουν, να χαρούν και να αγαπήσουν το Βόλεϊ.
Όσο για τους Άνδρες αυτή την βδομάδα οι προπονήσεις είχανε έντονο χαρακτήρα και αρκετή φυσική κατάσταση, αφού είναι σε αγωνιστική αδράνεια 15 μέρες και θα συνεχιστεί αυτό για άλλες τόσες. Το δυσάρεστο είναι ότι τα προβλήματα των τραυματιών εξακολουθούν να υφίστανται και ακόμη δεν γνωρίζει ο προπονητής μας πότε θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Μάλιστα στους δύο (Χαττάρι, Τασηνίκος) προστέθηκε και ο Κουτσούπας που έπαθε θλάση στον δικέφαλο μηριαίο και θα απουσιάσει για 10 μέρες – μπαίνοντας ουσιαστικά στον τελικό χωρίς καμιά προπόνηση.