Με το δεξί οι Έφηβοι


Ποδαρικό με το δεξί
για τους Εφήβους της ομάδας μας, νικήσανε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας τον Ερμή Ηγουμενίτσας με 3-0 σετ.
Το ξεκίνημα ήταν  εκρηκτικό για την ομάδα μας που προηγήθηκε 5-1, 16-4, 19-7 και εύκολα το κατέκτησε με 25-12.
Στο 2ο σετ ο Ερμής βελτίωσε την εικόνα του και μέχρι τα μισά του σετ κοντράρισε στα ίσια την ομάδα μας. Ένα time-out του προπονητή μας Αποστόλη Πορτοβάρα και οι οδηγίες του για γρήγορο παιχνίδι και επιθέσεις από το κέντρο έπιασε τόπο και με ένα σερί 5-0 ξεφύγαμε 21-16 και εύκολα κατακτήσαμε και το 2ο σετ με 25-20.
Εντυπωσιακό ξεκίνημα και στο 3ο σετ, ξεφύγαμε 9-2, όμως συνεχόμενα επιθετικά λάθη βάλανε τον Ερμή στο σετ, που μείωσε στον πόντο 14-13. Πάλι το time-out του προπονητή μας έπιασε τόπο και με καλό μπλοκ, αλλά και σωστά τελειώματα με τους Αθανασίου, Δραγατάκη το κερδίσαμε 25-21 και συνάμα το παιχνίδι με 3-0 σετ.
Αρίστη η διαιτησία των κ.κ. Μπαλτζώη, Μπούτη.
Κορυφαίος για την ομάδα μας το Λίμπερο Διονύσης Κουτσούπας που δεν έκανε κανένα λάθος στο παιχνίδι. Με καλά και κακά διαστήματα  Aθανασίου και Δραγατάκης, ενώ και ο Καραμπάς όσο χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή μας οργάνωσε σωστά το παιχνίδι. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Τσαπές.
Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY (Αποστόλης Πορτοβάρας): Καραμπάς, Αθανασίου, Δραγατάκης, Ζαχάρος, Κομζιάς, Μαραγγιανός, Μαζιώτης, Κουτσούπας λ.
Ερμής Ηγουμενίτσας (Νέστορας Νίκου): Τσαπές, Χεμικόγλου Ι., Χεμικόγλου Ε., Μπέμπης, Ευθυμίου, Τένκο, Μαρτίνης, Κωσταγγέλης.
Φωτό από το παιχνίδι

Επίθεση του Αθανασίου στο παιχνίδι

Διπλό μπλοκ με τους Ζαχάρο, Μαζιώτη

Επίθεση του Χεμικόγλου Ε. και μπλοκ από τους Μαζιώτη, Ζαχάρο

Διπλό Μπλοκ των Δραγατάκη, Κομζιά στον Χεμικόγλου Ι.