Με το δεξί και οι Νεάνιδες, 3-1 την Βολίδα Κέρκυρας


Πρεμιέρα με νίκη για τις Νεάνιδες
, επικρατήσανε στην κλειστή αίθουσα του 4ου Λυκείου της Βολίδας Κέρκυρας με 3-1 σετ, σε ένα πρωτάθλημα όπου  η συμμετοχή μας και μόνο αποτελεί επιτυχία, αφού οι περισσότερες κοπέλες είναι γεννηθέντες τα έτη 1998-99 και 2000.
Με όπλο το πολύ καλό σέρβις κατακτήσανε εύκολα τα δύο πρώτα σετ με 25-16, 25-19 αποδίδοντας πολύ καλό Βόλεϊ.
Στο 3ο σετ η Βολίδα αντέδρασε με το ίδιο όπλο, πίεσε από το χώρο του σερβίς, χάλασε η υποδοχή μας και παρά τα δύο συνεχόμενα time-out του προπονητή μας Γιάννη Σταμούλη, η αυτοσυγκέντρωση είχε χαθεί και το σετ πήγε στην Βολίδα με 16-25.
Κακό ξεκίνημα και στο 4ο σετ με πολλά λάθη ειδικά στην αμυντική λειτουργία της ομάδος με την  Βολίδα να προηγείται ακόμη και με 6 πόντους 9-15.
Επίθεση της Μίγδου
Σ΄αυτό το κομβικό σημείο το time-out του προπονητή μας  και οι οδηγίες για πολλά πλασέ, έπιασε τόπο και αφού καταφέραμε να ισοφαρίσουμε σε 16-16, με δύσκολα σέρβις από τις Κουρκούτα, Σωτηρίου Ν. εύκολα το κατακτήσαμε 25-18 και τον αγώνα με 3-1 σετ.
Σωτηρίου Ν., Καραβάτσου και Κουρκούτα περνάνε στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων για την ομάδα μας χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιπες που συνετέλεσαν σε αυτή την πρώτη και μεγάλη νίκη μας.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Μπούτη.

Επίθεση-πλασέ από την Κουρκούτα
Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY (Γιάννης Σταμούλης)
: Κουρκούτα, Δήμου, Σωτηρίου Ν., Καραβάτσου, Μανώλη, Μίγδου, Σωτηρίου Ε., Μαργώνη
Βολίδα Κέρκυρας (Σπύρος Καρδάμης): Πήλιου, Μαύρου, Κομπολίτη, Ντάμα, Κροκίδη, Πρωσοπάρη, Σταφυλά. Μπακάλη.

Μονό μπλοκ της Ν. Σωτηρίου

Την νίκη οι κοπέλες αφιερώσανε στην Άννα Ζιώβα που τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση