Με το αριστερό στο πρωτάθλημα Γυναικών


Με ήττα ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Γυναικών της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Χάσαμε από την Γ.Ε. Μεσολογγίου 3-0 στην έδρα μας, όμως κερδίσαμε τις εντυπώσεις, αφού είχαμε διαστήματα πολύ καλού Βόλεϊ και με την δουλειά που γίνεται από τους προπονητές μας θα έρθουν σύντομα και επιτυχίες.

Στο 1ο σετ κοντράραμε στα ίσια την Κυπελλούχο Γ.Ε.Μ. και μέχρι τους 20 πόντους προηγούμαστε σταθερά στο σκορ. Η εμπειρία της φιλοξενούμενης ομάδος ήταν καταλυτικός παράγοντας στο τέλος που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο μία άστοχη επίθεση της καλύτερης μέχρι εκείνη την στιγμή Δαλαγκλή, αλλά και την κακή άμυνα της στην επόμενη φάση και το σετ πήγε στη Γ.ΕΜ. με 21-25.
Στο 2ο η Γ.Ε.Μ. πήρε προβάδισμα 4 πόντων από την αρχή, όμως η ομάδα μας είχε το σθένος γύρισε το σετ και προηγήθηκε 15-13. Διατηρήσαμε το προβάδισμα μέχρι το 19-17, όταν δεχόμενοι την πίεση της Γ.Ε.Μ. κάναμε απανωτά λάθη και παρά τις αλλαγές του προπονητής μας Γιάννη Σταμούλη χάσαμε το σετ 19-25.
Στο 3ο οι φιλοξενούμενες αθλήτριες του Μεσολογγίου επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους και παρά την προσπάθειά μας, δεν καταφέραμε να τις φτάσουμε και χάσαμε και το σετ 19-25.

Ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης είδε την ομάδα μας να έχει καλά και κακά διαστήματα και είπε «η άμυνα δίνει τις νίκες και αυτό ήταν ένα καλό μάθημα για μας, που πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο σε αυτό τον τομέα. Όπως ότι πρέπει να είμαστε πιο ψύχραιμοι μετά τον 18 πόντο, που λόγω της απειρίας μας κάνουμε πολλά και χαζά λάθη. Τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα του Μεσολογγίου και τους εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους, όπως επίσης και τα συγχαρητήρια στις αθλήτριές μου, που πρέπει να καταλάβουν ότι οι νίκες θα έρθουν με περισσότερη δουλειά»
Η Δαλαγκλή ήταν η κορυφαία της ομάδος μας, ενώ πολύ καλά πήγε στον οργανωτικό τομέα και η 13χρονη πασαδόρος μας Νεφέλη Σωτηρίου. Επίσης πολύ καλά πήγε και η Καραβάτσιου.
Από την Γ.Ε.Μ. Γουβέλη και  Ζυγουβέλη ήταν αυτές που ξεχώρισαν και έκαναν την διαφορά στο παιχνίδι.
Αρίστη η διαιτησία των κ.κ. Μπούτη, Μπαλτζώη.

ΑΡΤΑ VOLLEY (Γιάννης Σταμούλης)
: Κουρκούτα, Μανώλη, Καραβάτσιου, Μίγδου, Σωτηρίου Ν., Δήμου, Πραμαγκιούλη λ, Παπαδημητρίου, Φασουλή, Δαλαγκλή, Μπίκα, Πλακιά.
Γ.Ε. Μεσολογγίου (Βασίλης Μανθάτης): , Δερμιτζάκη, Λάζαρη, Γουβέλη, Τζάνου, Ζαβογιάννη λ., Θεοδωρακάκη, Καστανά, Κουζούνη, Χρυσομαλλίδου, Αρβανίτη.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου οι Ελπίδες Λευκάδας νικήσανε 3-0 σετ (25-23, 25-19, 25-11) την Φιλία Άρτας.
Μπορείτε να μπαίνετε στην ενότητα πρωταθλήματα όπου θα βλέπετε κάθε φορά τα αποτελέσματα καθώς και την βαθμολογία.