Με το ...αριστερό οι Πανκορασίδες


Με το αριστερό ξεκίνησαν οι Πανκορασίδες μας, ηττηθήκανε στη Λευκάδα από τις Ελπίδες με 3-2 σετ, σε ένα παιχνίδι που κράτησε περισσότερο από 2 ώρες. Η ομάδα μας που πήγε στη Λευκάδα με αρκετές ελλείψεις-απουσιάζανε  Ρίζου, Σίμου, Δημοθεόδωρου, Σβεντζούρη και αν δεν είχε σε κακή μέρα στο σερβίς την Ν. Σωτηρίου και επιθετικά την Ε. Σωτηρίου (οι πιο έμπειρες) θα μπορούσε να είχε πάρει την νίκη.


Στο 1ο σετ η ομάδα μας δεν υπήρχε στο γήπεδο, με ανύπαρκτη αμυντική κάλυψη και κακή υποδοχή το χάσαμε 25-14. Στο 2ο ισορροπήσαμε λίγο, περιορίσαμε τα λάθη μας και το πήραμε  20-25, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 3ο σετ μέχρι τον 16ο πόντο, υπήρχε απόλυτη ισορροπία, όμως τα συνεχόμενα χαμένα σέρβις ειδικά από τις έμπειρες Ε. και Ν. Σωτηρίου δώσανε αέρα 4 πόντων στην γηπεδούχο ομάδα, που τελικά το κέρδισε 25-20, προηγούμενη 2-1 σετ.

Πολύ κακή εικόνα και στο 4ο σετ, βρεθήκαμε πίσω 11-3, όμως το πολύ καλό σέρβις της Πορτοβάρα, ανέτρεψε την κατάσταση, που συνεπικουρούμενη από τις Ε. Σωτηρίου, Κοσμά με ένα σερί 2-13 ξεφύγαμε 13-16. Μάλιστα αυξήσαμε και άλλο την διαφορά 15-22, κατακτώντας τελικά το σετ 20-25, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Στο 5ο σετ συμβαδίζαμε μέχρι τον 6ο πόντο, όμως δεν μπορέσαμε στη συνέχεια να τελειώσουμε τις φάσεις – η Ε. Σωτηρίου κουράστηκε υπερβολικά και με ένα 5-0 οι Ελπίδες ξεφύγανε 11-6 και εύκολα καταφέρανε να πάρουν το σετ 15-09 και την νίκη με 3-2 σετ.

Ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης δεν τα έβαψε μαύρα από την ήττα μας, παρά την απογοήτευσή του λέγοντας χαρακτηριστικά "χάσαμε μόνοι μας σήμερα, γιατί δεν κάναμε τίποτα από αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετράει για μένα σε αυτή την κατηγορία, άλλωστε χρησιμοποίησα σήμερα 3 κοπέλες γεννηθέντες το 2000 (Ν. Σωτηρίου, Κοσμά, Παπαγεωργίου), 2 κοπέλες το 2001 (Πορτοβάρα Θ., Προτοντουάρι), 1 το 2002 (Βαρέλη) και 1 το 2003 (Πορτοβάρα Α.) και μόνο 1 που ηλικιακά είναι η κατηγορία της την Ε. Σωτηρίου.
Η τριβή τους μέσα από τα παιχνίδια θα τις κάνει καλύτερες και αυτό θα επιδιώξουμε σε όλα τα παιχνίδια να χρησιμοποιηθούν όλες οι κοπέλες των Ακαδημιών".