Μάχες σε τρία μέτωπα για την ομάδα μας το Σαββατοκύριακο


Το Σάββατο στο Αγρίνιο οι Κορασίδες αντιμετωπίζουν τον Παναιτωλικό και με νίκη εξασφαλίζουν πρόωρα την πρόκρισή τους στην Β΄ φάση, στις 6 καλύτερες ομάδες της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. Στο 1ο παιχνίδι στην Άρτα είχαμε νικήσει με 3-1 σετ, ενώ μέχρι τώρα μετράμε 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η αποστολή για το Αγρίνιο αποτελείται από τις Ζιώγα, Ν. Σωτηρίου, Ε. Σωτηρίου, Δήμου, Προτοντουάρι, Κοσμά, Μίγδου, Παπαγεωργίου και Γούλα.
Την Κυριακή στις 14:00 στο κλειστό γυμναστήριο οι Άνδρες για την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου υποδέχονται την Γ.Ε. Μεσολογγίου στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος. Στο Μεσολόγγι είχαμε ηττηθεί με 3-1 στην μοναδική ήττα μας στο πρωτάθλημα  και σκοπός  είναι η νίκη για να ελπίζουμε στην κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια. Δεν λείπουν τα προβλήματα ούτε αυτή την φορά από την ομάδα μας, θα απουσιάσουν Παυλάκης, Τάνας και ίσως ο Πλακιάς που ακόμη ταλαιπωρείται από την πνευμονία, ενώ κανονικά το παρόν θα δώσουν Χαττάρι, Λιανός, Κουτσούπας, Τσήνα, Ζαχάρος, Δάσκαλος, Κωστανίκος, Μαζιώτης, Αθανασίου, Τασηνίκος και Καραμπάς.
Δύο ώρες αργότερα στις 16:00 στα Γιάννενα οι Γυναίκες ρίχνονται στην μάχη των play-off και αντιμετωπίζουν την Φ.Ε. Ιωαννίνων, ενώ το μεγάλο παιχνίδι γίνεται στην Πρέβεζα, μεταξύ Φιλαθλητικού – Γ.Ε. Μεσολογγίου. Την αποστολή για τα Γιάννενα απαρτίζουν οι Παπαδημητρίου, Πραμαγιούλη, Ν. Σωτηρίου, Μίγδου, Ζιώβα, Φασουλή, Δαλακλή, Δήμου, Καραβάτσιου, Κουρκούτα, Ε. Σωτηρίου και Μπίκα.
Η διοίκηση της ομάδος, το προπονητικό team και οι αθλητές απευθύνουν έκκληση στους Αρτινούς φιλάθλους να γεμίσουν το κλειστό γυμναστήριο και να μας συμπαρασταθούν και γιατί όχι να πανηγυρίσυμε μαζί μιά άλλη μεγάλη επιτυχία!!!