Κυριακή με Αρχίλοχο και στόχο τρίποντο και 1η θέση!!!


  Φωτό από το παιχνίδι Κυπέλλου με Αρχίλοχο, όταν και είχαμε νικήσει με 3-2 σετ
Το αναβληθέν παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής  με τον Αρχίλοχο Λευκίμμης θα δώσουν οι Άνδρες την Κυριακή στις 2:00 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Άρτας, όπου με τρίποντο θα πιάσουμε κορυφή στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Με το παιχνίδι αυτό, αλλά και των Ελπίδων Λευκάδας  με την Βολίδα Κέρκυρας ολοκληρώνεται ο 1ος γύρος, όπου θα έχουμε μια συνολική εικόνα των ομάδων και ο 2ος γύρος θα αναμένεται πλέον με τεράστιο ενδιαφέρον.
Από την ομάδα μας δεν λείπουν ούτε αυτή την φορά τα προβλήματα, αφού τις τελευταίες δύο βδομάδες ο αρχηγός μας Κώστας Πλακιάς ήταν κλινήρης έχοντας πνευμονία, ενώ στην προπόνηση της Δευτέρας τραυματίστηκε στον ώμο ο Λευτέρης Τάνας και είναι άγνωστο πότε θα είναι καλά, αφού ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Θεραπευτική αγωγή με ενδυνάμωση ακολουθεί και ο Φάνης Κομζιάς, που οι γιατροί διαγνώσανε κάκωση μηνίσκου και θα απουσιάσει και αυτός για τουλάχιστον  ένα μήνα. Επίσης απών θα είναι και ο 2ος πασαδόρος μας Μανώλης Μαζιώτης  λόγω μαθημάτων και εξετάσεων στο φροντιστήριό του. Στους παραπάνω τέσσερις (4)  αν προστεθεί και ο μόνιμα απών φέτος  Φάνης Παυλάκης, καταλαβαίνετε ότι το έργο των προπονητών μας είναι αρκετά δύσκολο, αφού οι λύσεις περιορίζονται στο ελάχιστο.
Στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Αρχίλοχο σίγουρα παρόντες θα είναι οι Αλέξανδρος Κωστανίκος, Γεώργιος Τασηνίκος, Κώστας Δάσκαλος, Κέρι Τσήνα, Λάμπρος Αθανασίου, Ιωσήφ Χαττάρι, Αλέξανδρος Λιανός, Διονύσης Κουτσούπας, Δημήτρης Ζαχάρος και Πέτρος Καραμπάς.
Απευθύνουμε έκκληση στους Αρτινούς φιλάθλους να μας συμπαρασταθούν, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια  και μαζί τους να πανηγυρίσουμε ακόμη μια μεγάλη νίκη- την 5η συνολικά στο πρωτάθλημα που θα σημαίνει και πρώτη θέση στην βαθμολογικό πίνακα με την λήξη του 1ου γύρου.