Κοντά στην άνοδο στην Α1 η Αργυρούπολη

Με δύο νίκες ξεκίνησε στο τουρνουά ανόδου στην Α1 η Αργυρούπολη. Επικράτησε της Ορεστιάδας και του Κολλεγίου Αθηνών με 3-1 σετ, ενώ ηττήθηκε από την ΜΕΝΤ με 3-0. Έτσι η βαθμολογία μετά το 1ο τουρνουά έχει την ΜΕΝΤ στην 1η θέση με 9 βαθμούς, ακολουθεί στη 2η η Αργυρούπολη με 6 βαθμούς, 3η θέση για την Ορεστιάδα με 3 βαθμούς και στην 4η το Κολλέγιο Αθηνών χωρίς βαθμό.
Η σειρά μεταφέρεται τώρα στην Ορεστιάδα όπου θα γίνει το 2ο και τελευταίο τουρνουά ανόδου από την Παρασκευή 9 Μαΐου έως την Κυριακή 11 Μαΐου.
Και οι δύο Αρτινοί αθλητές αγωνιστήκανε, με τον Βαγγέλη Λουκά να είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδος του και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ είπε «στην αρχή του τουρνουά όλες οι ομάδες ξεκίνησαν στα ίδια επίπεδα. Τώρα μετά από 3 αγωνιστικές φαίνεται ότι η ΜΕΝΤ έχει ένα μικρό προβάδισμα. Στο πρώτο σετ σήμερα ήμασταν αγχωμένοι, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Καταφέραμε να παίξουμε καλά, δεν έχουμε δείξει αυτό που μπορούμε. Τώρα στην Ορεστιάδα είναι διαφορετικό τουρνουά, έχουμε αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό και ελπίζω να τα καταφέρουμε».