Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους


Την Πέμπτη 24 Απριλίου και ώρα 19:30 στο Δ.Α.Κ. Άρτας θα υποδεχθούμε την Γ.Ε. Μεσολογγίου στον 1ο τελικό των play-off ανόδου για την Α2. Η Γ.Ε.Μ. που  με 3-2 νίκες απέκλεισε την Βολίδα Κέρκυρας, αντίθετα με την ομάδα μας που «αέρα» προκρίθηκε στον τελικό αποκλείοντας τον Α.Ο. Πρέβεζας με 3-0 νίκες.
Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με την Γ.Ε.Μ. είμαστε ισόπαλοι 1-1, στο Μεσολόγγι και την 1η αγωνιστική είχαμε χάσει με 3-1 σετ (25-13, 25-19, 26-28, 25-21) – η μοναδική μας ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ στην Άρτα την κερδίσαμε 3-0 (25-09, 25-23, 25-20).
Η φετινή πορεία μας για πολλούς είναι αναπάντεχη και ανέλπιστη, όμως για τους ανθρώπους που περιβάλλουν την ομάδα – διοίκηση, προπονητές, φίλαθλοι και παίκτες φυσιολογική με βάση την δουλειά που έχει γίνει όχι μόνο προπονητικά, αλλά και σε επίπεδο σχέσεων και συμπεριφοράς με επιστέγασμα την κατάκτηση του Κυπέλλου, την 1η θέση στην κανονική διάρκεια, αλλά και την εύκολη πρόκριση στον τελικό με 3-0 νίκες.
Θέλαμε στην πρώτη μας χρονιά να δώσουμε εξετάσεις και καταφέραμε να τις περάσουμε με επιτυχία, αφού κερδίσαμε τον σεβασμό και την καταξίωση όλων. Επιπλέον καταφέραμε να ξαναγυρίσουν οι Αρτινοί φίλαθλοι στο γήπεδο, να δουν τη δουλειά μας από κοντά, να δουν τι πρεσβεύουμε ως νέο σωματείο και το χειροκρότημά τους σε κάθε παιχνίδι μας ήταν η καλύτερη ανταμοιβή. Τον στόχο μας τον πετύχαμε και με το παραπάνω φέτος και ουδόλως μας απασχολεί αν τελικά θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να ανεβούμε στην Α2.
Την Πέμπτη στον 1ο τελικό περιμένουμε ακόμη μία φορά να γεμίσετε το Δ.Α.Κ., να μας δώσετε ώθηση, δύναμη και πνοή και γιατί όχι να πανηγυρίσουμε μαζί άλλη μια μεγάλη νίκη, ίσως την σπουδαιότερη την φετινή χρονιά. Σας θέλουμε όλους μαζί μας στο ραντεβού με την Ιστορία.
Ήδη όλοι οι αθλητές μας αυτές τις ημέρες είναι κοντά στις οικογένειές τους, για να κάνουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα Ανάσταση μακριά από γήπεδα, σέρβις και ...καρφιά, αφού αυτό επιβάλλει το πνεύμα των ημερών μας. Μέχρι την Τρίτη 22 Απριλίου που θα αρχίσουν και πάλι οι υποχρεώσεις μας και η προετοιμασία για τον 1ο τελικό, θα έχουμε πλήρης αποτοξίνωση.
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους και ευχόμαστε το άθλημά μας να φτάσει εκεί που πραγματικά του αξίζει. Εμείς θα δώσουμε και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μας να το καταφέρουμε.
Χρόνια πολλά σε όλους!!!