Καλό Καλοκαίρι και υποσχέσεις για ένα καλύτερο αύριο


Δείπνο στους προπονητές, αθλητές και αθλήτριες
παρέθεσε χθες βράδυ η διοίκηση της ομάδος μας, με το παρόν να δίνει και το ιδρυτικό μέλος της ομάδος μας Άλκης Παπαχριστάκης. Το κλίμα ήταν άκρως οικογενειακό - ευχάριστο, όπου κυριάρχησαν τα χαμόγελα και όλοι δεσμεύτηκαν για μια καλύτερη πορεία την επόμενη χρονιά, διδασκόμενοι και από τα λάθη που έγιναν φέτος.

Εκ μέρους της διοίκησης ο Άλκης Παπαχριστάκης παίρνοντας πρώτος τον λόγο είπε «να σας ευχαριστήσω για τις φετινές σας επιτυχίες και εύχομαι την επόμενη χρονιά με καλύτερο προγραμματισμό και διδασκόμενοι από τα όποια λάθη μας να πάμε καλύτερα και γιατί όχι εσείς οι Άνδρες να πετύχετε αυτό που αφήσατε μισό φέτος την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Είχα την ευκαιρία φέτος να σας δω  σε μόλις τρία παιχνίδια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και δεν σας το κρύβω ότι ήμουν σχεδόν σίγουρος για την άνοδό σας. Ξεχωρίζαμε σαν ομάδα, αλλά στον Αθλητισμό τα πράγματα μερικές φορές δεν έρχονται όπως τα θέλουμε. Με τον προπονητή σας θα συζητήσουμε τι μας λείπει και εκ μέρους της διοίκησης σας υπόσχομαι ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να δω την ομάδα στην Α2.  Άλλωστε το αξίζετε είστε όλοι σας παιδιά-διαμάντια και αξίζετε να ανεβάσετε το Βόλεϊ της Άρτας ψηλά. Καλό καλοκαίρι σε όλους σας Άνδρες και Γυναίκες».

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Γιάννης Σταμούλης προπονητής των τμημάτων Γυναικών και είπε «κάναμε πολλά φέτος, καταφέραμε να φτάσουμε στα play-off ανόδου, αποκομίσαμε  εμπειρίες που την επόμενη χρονιά θα μας είναι υπερπολύτιμες. Με καλύτερη προετοιμασία, αλλά και ενίσχυση της ομάδος σε θέσεις που πονάμε θα προσπαθήσουμε να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί την επόμενη σαιζόν παίζοντας ακόμη καλύτερο Βόλεϊ και όπου φτάσουμε. Δεν θα σταματήσουμε τις προπονήσεις, θα διορθώσουμε κάποια πράγματα, δουλεύοντας για ακόμη ένα μήνα και μετά Καλό καλοκαίρι με ραντεβού το Σεπτέμβριο. Κλείνοντας να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους εσάς που απαρτίζατε την Ανδρική ομάδα που στην πρώτη  χρονιά πετύχατε παρά πολλά, αλλά και το οικογενειακό-φιλικό κλίμα που είχατε και που είχε ως αποτέλεσμα να μας αγκαλιάσουν οι φίλαθλοι της Άρτας. Δεν σας το κρύβω ότι στενοχωρήθηκα που δεν ανέβηκε η ομάδα, το αξίζαμε, αλλά … Του χρόνου».

Τελευταίος πήρε τον λόγο ο προπονητής των τμημάτων Ανδρών του συλλόγου μας ο Αποστόλης Πορτοβάρας που  είπε «δεν φτάσαμε στην Ιθάκη, όμως σας αξίζουν συγχαρητήρια για αυτά που πετύχατε φέτος. 14 Νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και μόλις μία ήττα αντικατοπτρίζουν πλήρως την εικόνα μας, παίζοντας πολύ καλό Βόλεϊ κερδίζοντας όχι μόνο τις εντυπώσεις, αλλά και τον σεβασμό όλων. Αν μου λέγατε ότι θα χάσουμε την άνοδο θα σας έλεγα ότι είναι αδύνατον, όμως πληρώσαμε την αγωνιστική απραξία και την απουσία σας από τις προπονήσεις τον τελευταίο καιρό. Αυτά όμως έχει ο Αθλητισμός και εγώ μαθαίνω από τα λάθη μου και την επόμενη χρονιά σας δίνω την υπόσχεση ότι θα γίνω σοφότερος. Και εσείς κάντε την  αυτοκριτική σας και θα γίνετε πιο ώριμοι και καλύτεροι. Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι και πολύ beach volley πλέον, ανανεώνοντας το ραντεβού μας  το Σεπτέμβριο».

Από το τραπέζι απουσίαζε μόνο ο Φάνης Παυλάκης λόγω δουλειάς, ενώ παρόντες ήταν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες και ήταν οι Κώστας Δάσκαλος, Ιωσήφ Χαττάρι, Αλέξανδρος Κωστανίκος, Κέρι Τσήνα, Λευτέρης Τάνας, Λάμπρος Αθανασίου, Γεώργιος Τασηνίκος, Διονύσης Κουτσούπας, Κώστας Πλακιάς, Αλέξανδρος Λιανός, Φάνης Κομζιάς, Μαρία Γιώτη, Χριστίνα Δαλακλή, Ναταλία Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνα Μπίκα, Νεφέλη Σωτηρίου, Ελπινίκη Σωτηρίου, Βιβή Κουρκούτα, Άννα Ζιώβα, Θεοδώρα Πορτοβάρα, Αναστασία Δήμου, Λευκοθέα Καραβάτσιου.