Η Αναβάθμιση υπερίσχυσε του οικονομικού

Σε έναν όμιλο οριστικά θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα Γυναικών την χρονιά 2014-15. Κατόπιν επικοινωνίας με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.ΠΕ.ΔΕ. κ. Βέτσα ο λόγος είναι ένας και μοναδικός η αναβάθμιση του πρωταθλήματος Γυναικών. Αυτό υποστήριξαν πολλά σωματεία (Βολίδα, Γ.Ε.Μ.. Ελπίδες Λευκάδας και Γιάννενα Γ.Σ.) και το αποδέχθηκε η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.
Το πρωτάθλημα έχει πρεμιέρα στις 1 Νοεμβρίου και η ομάδα μας την 1η αγωνιστική υποδέχεται στην Άρτα την Φ.Ε. Ιωαννίνων, στο περυσινό πρωτάθλημα και πάντα υπολογίσιμη και ισχυρή αντίπαλος. Την 2η αγωνιστική παίζουμε στο Αγρίνιο με τον νεοσύστατο Ιωνικό Αγρινίου, 3η αγωνιστική εντός έδρας με Ελπίδες Λευκάδας, 4η αγωνιστική εκτός με Γ.Ε. Μεσολογγίου, 5η αγωνιστική εντός με Βολίδα Κέρκυρας, 6η αγωνιστική το τοπικό ντέρμπι με Α.Ο. Φιλία Άρτας, 7η αγωνιστική εντός με το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γιάννενα Γ.Σ. και τέλος την 8η αγωνιστική εκτός τον Ερμή Ηγουμενίτσας. Ρεπό έχουμε την τελευταία 9η αγωνιστική.
Οι τέσσερις (4) πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα θα συνεχίσουν στα play-off μεταφέροντας τις νίκες και θα παίξουν χιαστί 1-4, 2-3 στις τρεις (3) νίκες.
Αδιαφιλονίκητο φαβορί για την 1η θέση με βάση τις μεταγραφικές κινήσεις είναι τα Γιάννενα Γ.Σ. , όπως και η Φ.Ε. Ιωαννίνων που θα προκριθούν εύκολα στα play-off. Για τις υπόλοιπες δύο (2) θέσεις θα παλέψει η ομάδα μας με τις Ελπίδες Λευκάδας, Ερμή Ηγουμενίτσας και Βολίδα Κέρκυρας.
Όλα τα παιχνίδια των Γυναικών θα γίνονται Σάββατο, ενώ των Ανδρών Κυριακή.