Επιτέλους πάτησαν παρκέ οι αθλητές μας

Μετά από ένα σχεδόν μήνα προπονήσεων, οι αθλητές μας πάτησαν το παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου και το ευχαριστηθήκανε και με το παραπάνω. Ασκήσεις πολλές με μπάλα ήταν στο πρόγραμμα, αφού  το Σάββατο αρχίζουν τις επίσημες υποχρεώσεις οι Άνδρες με αγώνα Κυπέλλου στην Πρέβεζα με την ομώνυμη ομάδα και συνεχίζουν την Κυριακή οι Έφηβοι αντιμετωπίζοντας τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων εντός έδρας.
Οι προπονητές μας Γιάννης Σταμούλης και Αποστόλης Πορτοβάρας είναι ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι οι αθλητές, ειδικά στον τομέα της φυσικής κατάστασης και δύναμης, που πρωτοστατούσε αυτόν τον 1ο μήνα.
Ο χρόνος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος (23 Νοέμβρη) είναι αρκετός και σε αυτούς τους δύο μήνες οι προπονήσεις θα επικεντρωθούν σε τεχνικοτακτικά στοιχεία και διαμέσου φιλικών αγώνων θέλουμε να  οικοδομήσουμε ένα σύνολο που θα παίζει καλό Βόλεϊ και θα είναι ανταγωνιστικό στο πρωτάθλημα, που αναμένεται να έχει φέτος ξεχωριστό ενδιαφέρον. Και σε αυτό συνέβαλε η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. που αποφάσισε το πρωτάθλημα να γίνει σε έναν όμιλο και να υπάρξουν play-off.