Εντυπωσιακός ο απολογισμός του Σαββατοκύριακου

Καλύτερο Σαββατοκύριακο δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε για τον νέο σύλλογό μας, που πέτυχε το 3 στα 3 σε Κύπελλο Ανδρών, Πρωτάθλημα Εφήβων και Πρωτάθλημα Νεανίδων. Μάλιστα στους Άνδρες και η δεύτερη συνεχόμενη νίκη μας είναι ιστορική, αφού καταφέραμε στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας να προκριθούμε στις 48 καλύτερες ομάδες της χώρας μας, ενώ αυτόματα θα διεκδικήσουμε και το Κύπελλο στην Περιφέρειά μας.
Ο ένας εκ των δύο προπονητών του συλλόγου μας Γιάννης Σταμούλης φανερά ευχαριστημένος από τις τρεις νίκες μας δήλωσε «δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για μας τους προπονητές, όταν βλέπουμε οι αθλητές και αθλήτριές μας να βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο, πόσο άλλωστε όταν συνδυάζεται και με νίκες. Δεν θα είναι όλα ρόδινα, ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, θα γνωρίσουμε και ήττες και αυτό είναι φυσιολογικό μέσα στον Αθλητισμό. Το θέμα θα είναι για μας να τις διαχειριστούμε σωστά, όπως βέβαια και τις νίκες. Συνεχίζουμε τον ανηφορικό αγώνα μας, δουλεύοντας πολύ στο γήπεδο με μοναδικό σκοπό την άνθιση του Αρτινού Βόλεϊ».
Επιγραμματικά αναφέρουμε τις επιτυχίες του Σαββατοκύριακου, νίκη επί του Αρχίλοχου οι Άνδρες με 3-2 σετ, νίκη επί του Ερμή Ηγουμενίτσας οι Έφηβοι με 3-0 σετ και νίκη επί της Βολίδας οι Νεάνιδες με 3-1 σετ.