Δύο στα τρία ο απολογισμός μας το Σ/Κ


Δύο στα τρία
ήταν ο απολογισμός μας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με νίκες για Άνδρες, Κορασίδες και ήττα για τις Γυναίκες μας.
Το Σάββατο οι Κορασίδες αν και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο και χάνανε στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με 2-0 σετ, δείξανε χαρακτήρα και κάνανε την ολική ανατροπή κερδίζοντας 3-2 σετ σχετικά εύκολα. Αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη για τις Κορασίδες μας που εξασφάλισαν και μαθηματικά την συμμετοχή  στην  Β΄ φάση και στις 6 καλύτερες ομάδες της Δυτικής Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας θα γίνουν δύο όμιλοι στη συνέχεια με την ομάδα μας να έχει αντιπάλους Φιλία Άρτας και Φιλαθλητικό Πρέβεζας, με τους δύο πρώτους που θα προκύψουν από το νέο πρωτάθλημα δύο γύρων να περνάνε στο final-four.
Στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Ανδρών ήταν η δεύτερη επιτυχία μας. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής νικήσαμε σχετικά εύκολα με 3-0 σετ το πρώτο φαβορί για άνοδο Γ.Ε. Μεσολογγίου, αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ σπουδαίο Βόλεϊ. Αυτή η νίκη ήταν η 6η συνεχόμενη για τους Άνδρες μας, σε συνολικά 7 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.
Τέλος στα play-off ανόδου για την Α2 οι Γυναίκες μας ηττηθήκανε καθαρά στα Γιάννενα από την Φ.Ε.Ι. με 3-0 σετ, παρουσιάζοντας καλά στοιχεία μόνο στο 3ο σετ, ενώ στα άλλα δύο δεν υπήρχαμε στο γήπεδο.
Στα αρνητικά και συνάμα δυσάρεστα για τη ομάδα μας, ο τραυματισμός της Ναταλία Μίγδου, που έπαθε διάστρεμμα στο Αγρίνιο και ευχόμαστε να μην είναι πολύ σοβαρό και γρήγορα να επιστρέψει κοντά μας.