Διπλή μάχη με Φ.Ε. Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο

Άνδρες και Γυναίκες ρίχνονται στην μάχη για διαφορετικούς λόγους, οι μεν Άνδρες για να διατηρηθούν στην κορυφή, οι δε Γυναίκες με στόχο μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Οι Άνδρες για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ταξιδεύουν στα Γιάννενα όπου αντιμετωπίζουν την Φ.Ε.Ιωαννίνων, που προέρχεται από μεγάλη νίκη μέσα στην Πρέβεζα επί του Α.Ο. με 3-1 σετ. Η ομάδα μας θέλει την νίκη για να παραμείνει στην κορυφή, μια νίκη που θα σημάνει αυτόματα την είσοδό μας στα play-off ανόδου. Η προετοιμασία της ομάδος μας γι΄αυτό το παιχνίδι δεν ήταν και η καλύτερη και αυτό γιατί όλη την βδομάδα δεν προπονηθήκανε καθόλου Πλακιάς, Τάνας, Αθανασίου, Μαζιώτης, Δάσκαλος και Κουτσούπας, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας επισημαίνει τους κινδύνους που κρύβει το παιχνίδι και το αντιμετωπίζει με την πρέπουσα σοβαρότητα, λέγοντας «η Φ.Ε.Ι. προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Πρέβεζας και μάλιστα με πολύ καλή εμφάνιση και αυτό με ανησυχεί γιατί η προετοιμασία όλη την βδομάδα ήταν ελλιπέστατη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να μην πέσουμε θύμα έκπληξης και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά οι αθλητές μου». Η αποστολή για τα Γιάννενα θα αποτελείται από τους Χαττάρι, Κωστανίκο, Τάνα, Κουτσούπα, Λιανό, Τσήνα, Πλακιά, Κομζιά, Αθανασίου, Τασηνίκο και Ζαχάρο.

Στις Γυναίκες αύριο Σάββατο στις 12:00 υποδεχόμαστε την Φ.Ε.Ι. που θέλει περισσότερο από εμάς την νίκη για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου και βέβαια νίκη της Γ.Ε.Μ. επί του Φιλαθλητικού στο άλλο παιχνίδι. Στόχος για μας είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να πάρουν εμπειρίες οι μικρότερες σε ηλικία που και αύριο θα χρησιμοποιήσει βασικές ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης και είναι Ν. Σωτηρίου, Ε. Σωτηρίου, Δήμου και Ζιώβα. Οι παραπάνω μαζί με τις Παπαδημητρίου, Πραμαγκιούλη, Δαλακλή, Μπίκα, Κουρκούτα και Μίγδου θα αποτελέσουν την ομάδα μας για αυτό το παιχνίδι.


Σημ.: στην τελευταία προπόνηση των Ανδρών εκτός του Γιάννη Μπασιούκα, που ανελλιπώς συμμετέχει σε όλες τις προπονήσεις και βοηθάει στα μέγιστα τους αθλητές μας, ανεβάζοντας πραγματικά το επίπεδο της προπόνησης, συμμετείχε και ο Λευτέρης Κασκαούτης, λίμπερο της Αναγέννησης για πολλά χρόνια και έδειξε ότι δεν το ξέχασε το Βόλεϊ. Μάλιστα φωτογραφήθηκε δίπλα στον Αλέξη Λιανό, που στην πορεία "αντικατέστησε" τον Λευτέρη όχι μόνο επάξια, αλλά και καλύτερα.

Ο μαθητής ξεπέρασε το δάσκαλό του...