Δεύτερη ήττα στα play-off ανόδου για την Α2 οι Γυναίκες μας


Δεύτερη ήττα για τις Γυναίκες μας
στα play-off ανόδου για την Α2. Μετά την ήττα από την Φ.Ε.Ι. την 1η αγωνιστική στα Γιάννενα με 3-0, χάσαμε σήμερα στην έδρα μας από την Γ.Ε. Μεσολογγίου με το ίδιο σκορ. Μόνο που το σκορ μας αδικεί, αφού για δύο σετ παίξαμε πολύ καλό Βόλεϊ και κοντράραμε στα ίσια την πολύ δυνατή και πρώτο φαβορί για άνοδο, ομάδα του Μεσολογγίου.
Στο άλλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής ο Φλιλαθλητικός Πρέβεζας νίκησε 3-1 στα Γιάννενα την Φ.Ε. Ιωαννίνων και μετράει 2 στα 2 στα play-off δείχνοντας έτοιμος για το μεγάλο άλμα και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Τα σετ: 25-21, 19-25, 19-25, 21-25.
Ο Φιλαθλητικός που είναι ο επόμενος αντίπαλός μας την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο Δ.Α.Κ. Πρέβεζας.

  Φωτό1: Επίθεση από την ζώνη 6 της Δαλακλή που και σήμερα ήταν ασταμάτητη
Στο 1ο σετ με την Δαλακλή να μην σταματιέται με τίποτα, αλλά και χωρίς λάθη, από την αρχή πήραμε κεφάλι στο σκορ, προηγηθήκαμε 5-1 και μέχρι τον 20ο πόντο, διατηρούσαμε σταθερά αυτή την διαφορά, δείχνοντας ότι πολύ δύσκολα θα χάσουμε το σετ. Όμως δύο συνεχόμενα χαμένα σερβίς από τις Κουρκούτα, Ν. Σωτηρίου και δύο άσσοι του Μεσολογγίου μας αγχώσανε και μη έχοντας πλέον καθαρό μυαλό, δωρίσαμε το σετ με 22-25.

  Φωτό 2: Επίθεση-Πλασέ της Μπίκα, αποφεύγοντας το μπλοκ της Γουβέλη
Στο 2ο σετ υπήρξε πλήρης ισορροπία μέχρι το 14-14, όμως και πάλι συνεχόμενα χαμένα σέρβις και κακή αμυντική λειτουργία, δώσανε μαξιλαράκι ασφαλείας στην Γ.Ε.Μ. που ξέφυγε  14-19. Με την Δαλακλή προσπαθήσαμε να μπούμε και πάλι στην διεκδίκηση του σετ, όμως ήταν αργά, η Γ.Ε.Μ. με ψυχραιμία κράτησε την διαφορά και με 20-25 κατέκτησε και το 2ο σετ.
Στο 3ο καμιά αντίδραση από την ομάδα μας-πετάξαμε λευκή πετσέτα και παρά τις πολλές αλλαγές του προπονητή μας Γιάννη Σταμούλη, το σετ κατακτήθηκε πολύ εύκολα από τις Μεσολογγίτισσες με 13-25 και συνάμα η νίκη με 3-0 σετ.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Μπαλτζώη, Φλούδα.

  Φωτό 3: Η Δαλακλή ίπταται και καρφωνει πάνω από το μπλοκ
Για την ομάδα μας ξεχώρισε η Δαλακλή, ενώ καλά διαστήματα είχε και η Κουρκούτα. Για την Γ.Ε. Μεσολογγίου Γουβέλη, Λάζαρη και Δερμιτζάκη.
ΑΡΤΑ VOLLEY (Γιάννης Σταμούλης): Μπίκα, Δαλακλή, Παπαδημητρίου, Ν. Σωτηρίου, Ε. Σωτηρίου, Ζιώβα, Δήμου, Πραμαγκιούλη λ., Κουρκούτα, Πλακιά
Γ.Ε. Μεσολογγίου (Βασίλης Μανθάτης): Γουβέλη, Ζαβογιάννη λ., Λάζαρη, Αρβανίτη, Διαμαντοπούλου, Τζάνου, Δερμιτζάκη, Σχίζα, Καστανά, Κουζούνη, Χρυσομαλλίδη.


  Φωτό 4: Ο προπονητής Γιάννης Σταμούλης
Ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης απογοητευμένος από την εξέλιξη του παιχνιδιού και την εμφάνιση των αθλητριών μας είπε «αρχικά είναι άδικο που δεν πήραμε τουλάχιστον ένα σετ και αυτό με στενοχωρεί. Από την άλλη όμως όταν χάνεις 10 σέρβις σε ένα σετ και το σετ λήγει 20-25, δεν μπορείς να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, γιατί χάνουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και χαλάμε μόνοι μας την εικόνα που έχουμε δημιουργήσει; Δεν είναι μόνο η απειρία που μας στοιχίζει σε κάθε παιχνίδι και αυτό προσπαθώ να βρω και να δώσω λύση. Πραγματικά αξίζουμε κάτι καλύτερο, το είδε αυτό σήμερα όλος ο κόσμος που παρακολούθησε το παιχνίδι και μας συμπαραστάθηκε και τον ευχαριστούμε. Μένουν για μας ακόμη άλλα 4 παιχνίδια και θα κάνουμε το παν να πάρουμε μια νίκη, αφού αυτός ήταν και ο σκοπός μας από την αρχή. Μας λείψανε σήμερα Καραβάτσιου και Μίγδου που απουσιάζανε λόγω τραυματισμών και θα μας δίνανε λύσεις σε κρίσιμα σημεία. Κλείνοντας να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα του Μεσολογγίου, που προσπαθεί να ανεβάσει το επίπεδο του Βόλεϊ στην περιφέρειά μας».

  Φωτό 5: Επίθεση της Κουρκούτα σε οργανωμένο μπλοκ των Λάζαρη, Αρβανίτη

  Φωτό 6: Οι αρχηγοί των δύο ομάδων με τους διαιτητές Μπαλτζώη, Φλούδα

  Φωτό 7: Οι αθλητές του τμήματος Ανδρών κοντά στις Γυναίκες μας. Πραγματική αλληλεγγύη