Αυλαία στις Γυναίκες την Κυριακή, Ρεπό οι Άνδρες, οι Παίδες με Α.Γ.Σ.Ι.


Δύο παιχνίδια
έχει ο σύλλογός μας το Σαββατοκύριακο. Για το πρωτάθλημα των Παίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. η ομάδα μας αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο  και ώρα 16:30 στην κλειστή αίθουσα του 4ου Λυκείου Άρτας τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, ενώ την Κυριακή  για τα play-off ανόδου στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Γυναικών τον Φιλαθλητικό στην Πρέβεζα στις 16:00. Αντίθετα οι Άνδρες έχουν το ρεπό.
Στις γυναίκες είναι η τελευταία αγωνιστική των play-off και μετά από αίτημα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας, δεχθήκαμε αλλαγή έδρας, ούτως ώστε η Πρεβεζιάνικη ομάδα να πανηγυρίσει μπροστά στο κοινό της την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2. Το παιχνίδι όπως αντιλαμβάνεστε ελάχιστη σημασία έχει και ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης θα πάρει μαζί του 12 αθλήτριες, ως επί το πλείστον μικρές, που θα τις χρησιμοποιήσει όλες, συμμετέχοντας και εμείς στην γιορτή της γειτονικής ομάδος. Και θα είναι οι Δαλακλή, Παπαδημητρίου, Πραμαγκιούλη, Ζιώβα, Ε. Σωτηρίου, Ν. Σωτηρίου, Δήμου, Καραβάτσιου, Μίγδου, Κουρκούτα, Μπίκα και Πορτοβάρα.
Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι κ.κ. Μπαλτζώης, Φλούδας.
Η 6η και τελευταία αγωνιστική περιλαμβάνει ακόμη το παιχνίδι Φ.Ε.Ι. – Γ.Ε.Μ. που γίνεται στις 18:00 στο Ε.Α.Ν.Κ.Ι. και που διευθύνουν οι Χρήστου, Χάνος.
Στους Άνδρες και την 13η αγωνιστική η ομάδα μας έχει ρεπό, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν ως εξής: Φ.Ε. Ιωαννίνων – Γ.Ε. Μεσολογγίου, Βολίδα – Αρχίλοχος και Α.Ο. Πρέβεζας – Ελπίδες Λευκάδας σε ένα παιχνίδι που ο νικητής του, θα κατακτήσει κατά 90% την 4η θέση και θα είναι αντίπαλός μας στα play-off που θα ξεκινήσουν στις 30 Μαρτίου.  Τα παραπάνω παιχνίδια γίνονται Κυριακή, ενώ το Σάββατο θα γίνει και το αναβληθέν παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής Αρχίλοχος – Γ.Ε. Μεσολογγίου.