Αίσχος - Ντροπή και Καληνύχτα Βόλεϊ


Σε ένα παιχνίδι, διαφήμιση για το Βόλεϊ, όπου η ομάδα μας κέρδισε με 3-2
, βρισκόμενοι δύο φορές πίσω στο σκορ (1-0, 2-1) το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετράει, αφού αυτά που συνέβησαν εκτός γηπέδου με την λήξη του παιχνιδιού, μας πάνε πολλά χρόνια πίσω και η μεγάλη απορία μας είναι αξίζει να ασχολείσαι;
Ο αρχηγός μας Κώστας Πλακιάς από τον 1ο πόντο βριζόταν συνεχώς αυτός και η οικογένειά του, από κάποιους ανεγκέφαλους και με την λήξη του παιχνιδιού χάνοντας την ψυχραιμία του ζήτησε το λόγο και μάλιστα έντονα από συγκεκριμένους και ανταλλάσοντας βαριές εκφράσεις πιάστηκαν στα χέρια (ένας με πολλούς) με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Ευτυχώς κάποιοι ψύχραιμοι με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ομάδος και εκτελών χρέη Προέδρου της Ένωσης Δημήτρη Παρασκευά «επιτέθηκαν» στους ανεγκέφαλους και καταφέρανε να σταματήσουν το ξύλο. Το κάλεσμα της Αστυνομίας από παίκτες της ομάδος μας απομάκρυνε άρον άρον τους ανεγκέφαλους και έτσι ηρεμήσανε τα πράγματα.
Το θέμα είναι ότι εκτός του τραυματισμού του αρχηγού μας που σίγουρα δεν σκέφτηκε ώριμα και ήταν λάθος του να ζητήσει το λόγο από ανθρώπους που πραγματικά ποδοσφαιροποιούν το άθλημά μας,  για μας έχει μείζον σημασία και σε έκτακτη συγκέντρωση προπονητών, αθλητών και Δ.Σ. μετά τα Χριστούγεννα θα αποφασίσουμε να αποσυρθεί η ομάδα από όλα τα πρωταθλήματα.
Η φιλοξενία στην Άρτα σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια Ανδρών και Γυναικών ήταν άψογη και μάλιστα τα περισσότερα παιχνίδια διεξήχθησαν με αστυνομική δύναμη. Και απευθύνουμε το εύλογο ερώτημα στην Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. αρχικά, μετέπειτα στο γηπεδούχο σωματείο και κατόπιν στον σύνδεσμο διαιτητών γιατί επιτρέπουν να γίνονται παιχνίδια κάτω από αυτές τις συνθήκες. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να γίνουν τα αυτονόητα. Και αν οι αθλητικοί χώροι δεν έχουν άδεια λειτουργίας , που σημαίνει αυτόματα την μη ενημέρωση της Αστυνομίας σύμφωνα με τον  Αθλητικό Νόμο, οι διαιτησίες και η διοργανώτρια αρχή γιατί το δέχονται αυτό; Δεν είναι παράβαση κανονισμών και των όρων της ειδικής προκήρυξης των πρωταθλημάτων;

Πραγματικά περιμένουμε μια απάντηση επ΄αυτού από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς…
Για το παιχνίδι που πραγματικά ήταν πολύ καλό και διαφήμιση για το άθλημά μας και που έληξε 2-3 υπέρ της ομάδος μας, δεν αξίζει να αναφέρουμε τίποτα, παρά μόνο τα σετ : 27-25, 18-25, 25-23, 17-25, 09-15.
Καληνύχτα Βόλει!!!