Ήττα στην Λευκάδα από τις Ελπίδες με 3-1 σετ


Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισαν οι Γυναίκες μας στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής από τις Ελπίδες στην Λευκάδα, πραγματοποιώντας την χειρότερη φετινή εμφάνιση. Βέβαια καθοριστικός παράγοντας στην ήττα, έπαιξε ο τραυματισμός της καλύτερής μας παίκτριας Χριστίνας Δαλακλή που έπαθε διάστρεμμα στην αρχή του 1ου σετ.
Επομένως το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο την συμπολίτισσα Φιλία αποκτά τεράστια σημασία, αφού χρειαζόμαστε την νίκη με τρίποντο (3-0 ή 3-1 σετ ). Με βάση την γενική προκήρυξη των πρωταθλημάτων, όταν δύο ομάδες ισοβαθμούν μετράνε τα μεταξύ τους αποτελέσματα, αρχικά τα σετ και μετέπειτα οι πόντοι. Με την ομάδα της Λευκάδας έχουμε απόλυτη ισοβαθμία στα σετ (3-1 νικήσαμε στην Άρτα, 3-1 χάσαμε στην Λευκάδα) , όμως στους πόντους έχουμε πλεονέκτημα +10 (νικήσαμε στην Άρτα με +20 97-77, χάσαμε στην Λευκάδα με -10 92-82).
Βέβαια όλα αυτά θα αποκτήσουν σημασία με την προυπόθεση οι Ελπίδες να χάσουν στο Μεσολόγγι από την Γ.Ε.Μ. με 3-0 ή 3-1, διαφορετικά η ομάδα της Λευκάδας θα είναι αυτή που θα προκριθεί στην επόμενη φάση.
Όσο αφορά το παιχνίδι η ομάδα των Ελπίδων προηγήθηκε 1-0 κερδίζοντας το 25-19, η ομάδα μας ισορρόπησε κερδίζοντας το 2ο 17-25, αλλά αυτό ήταν αναλαμπή, αφού με τρύπια υποδοχή και τραγική επίθεση δικαίως γνωρίσαμε την ήττα. Χάσαμε το 3ο σετ 25-18 και το 4ο 25-20 και συνάμα το παιχνίδι με 3-1 σετ.
Ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης είπε " το είχα επισημάνει όλη την βδομάδα ότι το παιχνίδι ήθελε προσοχή, οι αθλήτριές μου δεν το καταλάβανε και δικαίως χάσαμε, αφού η εμφάνισή μας ήταν πολύ κακή. Για μένα λίγη σημασία έχει ο τραυματισμός της Δαλακλή, αφού αν οι υπόλοιπες ήταν συγκεντρωμένες και κάνανε τα στοιχειώδη δεν θα χάναμε. Αυτά έχει ο αθλητισμός, δεν τα βάφουμε μαύρα, το είχα ξαναπεί, αν δεν αξίζουμε να μην προκριθούμε. Τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα της Λευκάδας που μας κερδίσανε δίκαια".