Ήττα με 3-0 για τις Πανκορασίδες από Φιλαθλητικό


Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισαν οι  Πανκορασίδες μας σήμερα στην Πρέβεζα από τον Φιλαθλητικό, που φέτος δείχνει ικανός να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αφού διαθέτει πλήρης ομάδα σε όλες τις θέσεις. Μάλιστα το μεγάλο του όπλο το σέρβις σήμερα λειτούργησε καταλυτικά και ήταν το στοιχείο που έκρινε το παιχνίδι.
Ειδικά στο 1ο σετ που η ομάδα μας μπήκε φοβισμένα και όχι συγκεντρωμένη, οι 13 άσσοι της Πρεβεζιάνικης ομάδος ήταν αρκετοί για να κατακτήσει το σετ 25-10.
Στο 2ο ισορροπήσαμε και μέχρι τον 20 πόντο πηγαίναμε πόντο πόντο, όμως οι Πρεβεζιάνες με συνεχόμενα πλασέ καταφέρανε να πάρουν το σετ 25-21.
Στο 3ο σετ η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί 16-19, όμως δεν πίστεψε στην ανατροπή και με πανομοιότυπο τρόπο (είτε με σέρβις-άσσους, είτε με πλασέ που δεν βγάλαμε ποτέ) το χάσαμε 25-21 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

Ο κ. Σταμούλης χρησιμοποίησε τις Ν. Σωτηρίου, Ε. Σωτηρίου, Προτοντουάρι, Πορτοβάρα, Κοσμά, Δημοθεόδωρου Α., Δημοθεόδωρου Ι., Βαρέλη, Πορτοβάρα Α.
Ο κ. Σταμούλης με την λήξη του παιχνιδιού επισήμανε «και σήμερα η καλύψή μας ήταν ανύπαρκτη, οι αθλήτριές μου δεν είχαμε καθόλου αυτοπεποίθηση και δικαίως χάσαμε από μια ομάδα που δουλεύει μαζί τρία χρόνια και έπαιζε πολύ καλά το 5-1. Το τονίζω και πάλι πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας για να δείξουμε καλή εικόνα, που μπορούμε, με βάση αυτά που βλέπω στις προπονήσεις και στους επίσημους μέχρι τώρα αγώνες δεν κάνουμε. Βέβαια υπάρχουν και ελαφρυντικά, αφού αυτό ήταν το τρίτο μας παιχνίδι».

Επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ιωαννίνων την Τετάρτη 23 Απριλίου και ώρα 16:00 στο Δ.Α.Κ. Άρτας.