Ήττα με 3-0 από την Φ.Ε.Ι. οι Γυναίκες μας στα play-off ανόδου για Α2


Nέα ήττα - 4η συνεχόμενηγια τα play-off ανόδου προς την Α2 γνώρισαν οι Γυναίκες μας
, χάνοντας πριν από λίγο από την Φ.Ε. Ιωαννίνων, με 3-0 σετ. Η Φ.Ε. Ιωαννίνων που μαθηματικά κυνηγάει το "όνειρο" της ανόδου μας νίκησε δίκαια, αντίθεταμε την ομάδα μας που για άλλη μια φορά υπέπεσε σε παιδικά λάθη, κυρίως σε  υποδοχή και άμυνα. Όμως αυτή την φορά η εμφάνιση μας ήταν κατά διαστήματα καλή, με την Δαλακλή για άλλο ένα παιχνίδι να ηγείται της προσπάθειάς μας.

Η ομάδα μας και στα τρία σετ μέχρι τον 15ο πόντο κοντράρισε στα ίσια την Φ.Ε.Ι., όμως το πολύ καλό τοποθετημένο σέρβις της ομάδος του Καλογήρου πάνω στο λίμπερό μας (Πραμαγκιούλη) που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, μας αποσυντόνισε οργανωτικά και τότε αρχίζανε τα λάθη μας. Όσο και αν προσπάθησε η Δαλακλή ήταν μόνη της επιθετικά και η Φ.Ε.Ι. με 16-25, 19-25, 19-25 μας νίκησε 3-0.
Το ευχάριστο για την ομάδα μας είναι η χρησιμοποίηση από τον προπονητή μας Γιάννη Σταμούλη στην εξάδα 4 μικρών κοριτσιών (Σωτηρίου Ε., Σωτηρίου Ν., Ζιώβα, Δήμου), που δείξανε καλά στοιχεία και η απόκτηση εμπειριών ήταν και είναι ο στόχος μας σε αυτά τα play-off ανόδου που συμμετέχουμε για πρώτη φορά.


Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY (Σταμούλης Γιάννης)
: Κουρκούτα, Μπουζάνη , Σωτηρίου Ν. , Δήμου, Καραβάτσου, Δαλακλή, Πραμαγκιούλη(Λ), Παπαδημητρίου , Μίγδου, Πλακιά , Σωτηρίου Ε, Ζιώβα.
Φ.Ε. Ιωαννίνων(Καλογήρου Δημήτρης): Χριστοδούλου, Τάσση Β., Κύρλα , Κόντου, Μάστορα, Νούγια, Βερυκίου (Λ), Τσουβέλη , Δριγκοπούλου, Ράπτη, Τάσση Άννα .


Στο άλλο παιχνίδι ο Φιλαθλητικός νίκησε και στο Μεσολόγγι την Γ.Ε.Μ. με 3-0 ( 25-19, 25-14, 25-22) και πλέον μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την άνοδο στην Α2, όπου βρίσκεται με το ένα πόδι, ή μάλλον με τα δύο, γιατί στην επόμενη 5η αγωνιστική υποδέχεται στην έδρα της την Φ.Ε.Ι. και πρέπει να χάσει με 0-3 για να αλλάξει το σκηνικό.

Στην ενότητα Πρωταθλήματα και Βαθμολογίες μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα, αλλά και τις βαθμολογίες, που παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον.