Ήττα με Ηρακλή οι Νεάνιδες


Προτελευταίο παιχνίδι για τις Νεάνιδες με τον Ηρακλή Ιωαννίνων, όπου και ηττηθήκαμε με 3-0 σετ. Ο Ηρακλής που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο πρωταθλητής στην Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. και θα συμμετέχει στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος, ήταν ανώτερος σε μπλοκ και επίθεση, έδειξε ένα άρτιο οργανωμένο σύνολο παρά τις απουσίες δύο βασικών παικτριών (Χαμπηλομάτη, Παπαδοπούλου) και κέρδισε σχετικά εύκολα με 16-25, 15-25, 15-25.

Όμως και η ομάδα μας έδειξε καλά στοιχεία, έπαιξε στα ίσια τον Ηρακλή κάποιες στιγμές και βγήκαν φάσεις που ευχαρίστησαν τους λίγους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι στην κλειστή αίθουσα του 4ου Λυκείου Άρτας.
Ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης για δύο σετ χρησιμοποίησε μόνο Κορασίδες και Παγκορασίδες και έμεινε ικανοποιημένος από τις περισσότερες που σήμερα ανταποκριθήκανε στις οδηγίες του.
Ξεχώρισαν Αδάμου, Δασκάλου για την ομάδα του Κώστα Ζιώγου, ενώ από την ομάδα μας Ν. Σωτηρίου, Καραβάτσου και Κουρκούτα.
ΑΡΤΑ VOLLEY(Γιάννης Σταμούλης): Κουρκούτα, Δήμου, Ν. Σωτηρίου, Ε. Σωτηρίου, Ζιώγα, Ναξάκη, Καραβάτσιου, Καυκιά, Μίγδου.
Ηρακλής Ιωαννίνων (Κώστας Ζιώγος): Δασκάλου, Αδάμου, Βέτσα, Φασουλή, Αναστασάκη, Ποντίκη, Ζιώγου, Μπέτσα.
Απομένει ένα παιχνίδι με την Φιλία για την ομάδα μας για να τελειώσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Νεανίδων, όπου θα καταλάβουμε την 5η θέση. Αν κερδίσαμε τον Α.Γ.Σ.Ι. στο παιχνίδι που χάσαμε 3-2 και μας άφησε μια πικρία, θα τερματίζαμε στην 4η θέση και θα ήταν μια μεγάλη επιτυχία.

Στα άλλα παιχνίδια της προτελευταίας αγωνιστικής 
(στην ενότητα Πρωταθλήματα υπάρχουν όλα τα αποτελέσματα καθώς και η βαθμολογία) ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας νίκησε 3-0 τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, ενώ η Βολίδα Κέρκυρας πήρε την νίκη με 3-0 από την Φιλία που δεν ταξίδεψε στην Κέρκυρα και μηδενίζεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι.