Ήττα για τους Παμπαίδες μας από τον Α.Γ.Σ.Ι. με 3-0 σετ


Ο Α.Γ.Σ.Ι. μας υποχρέωσε στην πρώτη μας ήττα στο πρωτάθλημα Παμπαίδων με 3-0 σετ, μια ήττα φυσιολογική από έναν ανώτερο αντίπαλο.  Η ομάδα μας σε κανένα σετ δεν μπόρεσε να μπει στο παιχνίδι με την υποδοχή μας να είναι κακή, όπως και η επίθεση.
Η Γιαννιώτικη ομάδα με παίκτες έμπειρους και με συμμετοχή σε όλο το παιδικό πρωτάθλημα, επέβαλε το ρυθμό της και με 25-09, 25-16, 25-13 έφτασε εύκολα στην νίκη.

Ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας χρησιμοποίησε τους Κομζιά, Δημητρίου, Σάνκα, Λέκκα, Ζαχάρο, Ναξάκη και Σταμούλη και όπως είπε «τα παιδιά τώρα μαθαίνουν και οι ήττες είναι φυσιολογικές. Κάθε παιχνίδι για μας είναι και ένα μάθημα, αφού οι 5 από τους 7 που χρησιμοποίησα παίζουν μόνο το δεύτερό τους παιχνίδι και έχουν προπονητική εμπειρία μόλις 2 μηνών. Επίσης Α.Ο. Πρέβεζας και Α.Γ.Σ.Ι. είναι ένα σκαλί πιο πάνω και ουδείς λόγος σύγκρισης».
Από τον Α.Γ.Σ.Ι. ξεχώρισαν οι Μητσόπουλος, Αλεξίου, Μάντζιος, ενώ από την ομάδα μας ο Κομζιάς.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για σχεδόν 2 σετ χρησιμοποιήθηκε ο γιός του προπονητή μας Γιάννη Σταμούλη ο Παναγιώτης, που έχει γεννηθεί το 2004, ήταν πολύ καλός και όπως φαίνεται το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει…

  Οι δύο αρχηγοί Μητσόπουλος και Κομζιάς

  Επίθεση του Ζαχάρου από τη θέση 4

  Επίθεση του Κομζιά

  Προσπάθεια για μπλοκ του Σάνκα στον Αλεξίου

  Επίθεση του Κομζιά μπροστά από τον Μητσόπουλο που επιχειρεί μπλοκ