Έπεσε η αυλαία με ήττα για τις Γυναίκες μας


Έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Γυναικών
με την ομάδα μας να γνωρίζει την 6η της ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στα play-off ανόδου. Ηττηθήκαμε στην Πρέβεζα από τον Φιλαθλητικό με 3-0, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν με την λήξη του παιχνιδιού την άνοδό τους στην Α2 Εθνική κατηγορία. Στο άλλο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής η Φ.Ε.Ι. νίκησε στα Γιάννενα την Γ.Ε.Μ. 3-0 σετ (25-21,25-21,25-19) και εξασφάλισε την 2η θέση.


Αρκετοί φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι και με την λήξη ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και δικαίως, αφού η ομάδα του Χρύσανθου Κυριαζή ήταν ανώτερη πετυχαίνοντας το απόλυτο στα play-off με 6 νίκες σε 6 παιχνίδια.
Η ομάδα μας στα δύο πρώτα σετ προηγείτο σταθερά μέχρι τον 16ο πόντο, παίζοντας πολύ καλό Βόλεϊ. Μέχρι εκεί όμως, αφού αλλάζαμε πρόσωπο και η Πρεβεζιάνικη ομάδα έχοντας σε μεγάλη μέρα την Παναγιωτίδου, που τελείωσε σχεδόν όλες τις επιθέσεις και σε συνδυασμό με το πολύ καλό τοποθετημένο σέρβις, κέρδισε τα σετ 25-16, 25-18.
Στο 3ο σετ παρά το καλό μας ξεκίνημα-προηγηθήκαμε 3-8, κάνοντας παιδικά λάθη και έχοντας την Δαλακλή σε κακή μέρα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ 16-8 και εύκολα ο Φιλαθλητικός κέρδισε το σετ 25-15 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

Ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης χρησιμοποίησε και τις 11 που πήρε μαζί του και ήταν Δαλακλή, Ν. Σωτηρίου, Ε. Σωτηρίου, Πλακιά, Κουρκούτα, Ζιώβα, Μπίκα, Παπαδημητρίου λ., Καραβάτσιου, Μίγδου και Πορτοβάρα.
Αρίστη η διαιτησία των κ.κ. Μπαλτζώη, Φλούδα.

Μάλιστα με το τέλος του παιχνιδιού συνεχάρηκε όλες τις αθλήτριες του Φιλαθλητικού Πρέβεζας για την επιτυχία τους και έκανε έναν απολογισμό για την ομάδα μας λέγοντας «αρχικά συγχαρητήρια στον Φιλαθλητικό για την άνοδό του στην Α2. Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα και εύχομαι να βρουν την δύναμη και το κουράγιο να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες μιας μεγάλης κατηγορίας, γιατί αυτό είναι καλό για το Βόλεϊ της Δυτικής Ελλάδας και ταυτόχρονα κίνητρο για τις άλλες ομάδες της περιοχής μας.  Για την ομάδα μου έχω να πω ότι ναι μεν πετύχαμε το στόχο, που είχαμε θέσει με τον σύναδελφό μου Αποστόλη Πορτοβάρα, όμως περίμενα κάτι παραπάνω στα play-off με βάση βέβαια αυτά που έβλεπα στις προπονήσεις. Όμως πρέπει και εγώ, αλλά και οι κοπέλες να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα, αν θέλουμε την επόμενη χρονιά να γίνουμε καλύτερη ομάδα και ανταγωνιστική στην Περιφέρεια. Δεν θα σταματήσουμε τις προπονήσεις, θα συνεχίσουμε την δουλειά για ακόμη δύο μήνες, προσπαθώντας να εισάγουμε νέα στοιχεία στην φιλοσοφία μας. Και τέλος οφείλω να τις ευχαριστήσω για την διάθεση που δείξανε από αρχές Σεπτέμβρη για να πετύχουμε τον στόχο μας».