'Ηττα στο Μεσολόγγι από τη Γ.Ε. Μεσολογγίου με 3-1 οι Γυναίκες


Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε για το πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Γυναικών η ομάδα μας στο Μεσολόγγι από την πρωτοπόρο και αήττητη Γ.Ε.Μ.
Τα σετ: 25-10, 25-21, 23-25, 25-18.
Στο άλλο σημερινό παιχνίδι οι Ελπίδες νικήσανε στην Άρτα τον Α.Ο. Φιλία με 3-1 σετ.
Αναλυτικά το παιχνίδι
Η ομάδα μας πάλεψε το παιχνίδι, παρά το πολύ κακό ξεκίνημα, αφού στο 1ο σετ δεν μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο και παραδοθήκαμε αμαχητί, χάνοντας το 25-10.
Οι φωνές του προπονητή μας Γιάννη Σταμούλη αλλάξανε άρδην την εικόνα μας και με καλή υποδοχή, αλλά και επίθεση προηγούμαστε σταθερά, όμως στο τέλος η Γ.Ε.Μ. πιέζοντας από το σέρβις κατάφερε να πάρει και το 2ο σετ με 25-21, προηγούμενη 2-0.
Οι αθλήτριές μας πιστέψανε στις δυνατότητές τους και με πολύ καλή άμυνα, πάνω στο φιλέ, αλλά και πίσω από την αρχή πήραμε κεφάλι στο σκορ και παρά την πίεση των γηπεδούχων στο τέλος το κερδίσαμε 23-25 και μειώσαμε σε 2-1 σετ.
Μεγάλη μάχη στο 4ο σετ, με την ομάδα μας να πιέζει συνεχώς τους γηπεδούχους μέχρι το 17-16, όμως οι Μεσολογγίτισσες με ένα σερί 6-1 πήρανε μια διαφορά ασφαλείας και κατακτήσανε το σετ 25-18 και τον αγώνα με 3-1 σετ.
Διαιτητές της αναμέτρησης: Μπαλτζώης – Φλούδας .
ΓΕΜ (Βασίλης Μανθάτης):Λάζαρη, Ζαβογιάννη (λ), Γουβέλη, Τζάνου, Θεοδωρακάκη, Δερμιτζάκη,Κουζούνη, Χρυσομαλλίδη, Αρβανίτη, Σχίζα, Καστανά, Μαργέτη.
Γ.Σ Άρτας (Γιάννης Σταμούλης): Σωτηρίου, Μπίκα, Δαλακλή, Φασουλή, Πραμαγκιούλη (λ), Παπαδημητρίου, Πλακιά, Κουρκούτα, Σωτηρίου, Μαντέλου, Καραβάτσου.

Ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης για άλλο ένα παιχνίδι είδε την ομάδα να δείχνει διαφορετικό πρόσωπο στον αγώνα από ότι στις προπονήσεις και αρκετά προβληματισμένος  είπε «δεν μπορεί σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε παιδικά λάθη, μπορούσαμε σήμερα να πάμε το παιχνίδι στο tie-breik και αξίζαμε κάτι καλύτερο. Όμως δεν γίνεται να μη  βγάζουμε ούτε το 30% από ότι βγάζουμε στις προπονήσεις. Η υποδοχή μας ήταν μέτρια, όπως πολύ κακή ήταν η ανάπτυξη του παιχνιδιού μας».