Ρεβάνς και τίτλος για τους Παμπαίδες!!!


Ρεβάνς για την ήττα με 3-2 σετ στην Ηγουμενίτσα από τον τοπικό Ερμή  πήρανε οι Παμπαίδες μας, νικώντας με 3-1 σετ και κατέκτησαν τον τίτλο
στο «άτυπο» αυτό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, με την ομάδα μας να είναι πολύ καλή σε επίθεση και μπλοκ και, θα μπορούσαμε να το είχαμε πάρει με 3-0, αν στο 3ο σετ και στο 21-14 υπέρ δεν υποπίπταμε σε συνεχόμενα λάθη. Λάθη που εκμεταλλεύτηκε ο Ερμής και απρόσμενα κατέκτησε το σετ 23-25. Με ηρεμία, αποφασιστικότητα και πολύ καλό μπλοκ, δεν δώσαμε στον Ερμή την ευκαιρία να πιστέψει σε ανατροπή και με 25-19 κατακτήσαμε το 4ο σετ και το παιχνίδι με 3-1. Τα δύο πρώτα σετ τα πήραμε 25-19, 25-17.
Ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας χρησιμοποίησε και τους 12 που είχε δηλώσει στο φύλλο αγώνος και στο τέλος μοίρασε τα συγχαρητήριά του σε νικητές και ηττημένους. «Τα παιδιά αυτά είναι το αύριο του Αρτινού Βόλεϊ, γεννηθέντα τα περισσότερα το 2002 και αν δουλέψουν όπως πρέπει θα φτάσουν ψηλά. Δυστυχώς τα παιδιά θέλουνε πολλά παιχνίδια, περισσότερες παραστάσεις και η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. πρέπει να επιβάλλει στα σωματεία-δεν ξέρω με πιο τρόπο να έχουν όλες οι ομάδες τμήμα Παμπαίδων, γιατί είναι η δεξαμενή που θα φέρει μπροστά το άθλημά μας. Πολλά συγχαρητήρια και στην ομάδα της Ηγουμενίτσας που ήταν άκρως ανταγωνιστική και βέβαια πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μου, που κλείσανε την χρονιά με επιτυχία και εύχομαι Καλό Καλοκαίρι».
Έπαιξαν για την ομάδα μας Χήτας, Χουλιάρας, Αθανασίου, Στόγιας, Βούλγαρης, Ρίζος, Τσελάς, Σκήπος, Σπ. Αναστασιάδης, Γ. Αναστασιάδης, Στεργιούλης, Ντάλιας.

Αναλυτικά το παιχνίδι

Απόλυτη ισορροπία μέχρι τον 10ο πόντο στο παιχνίδι, όταν και η ομάδα μας με όπλο το πολύ καλό μπλοκ, αλλά και τους εύκολους πόντους επιθετικά, αρχικά ξέφυγε 13-10, 16-12 και 19-13. Παρά την είσοδο στο παιχνίδι των μικρών Στεργιούλη, Γ. Αθανασιάδη, Ντάλια ο ρυθμός μας δεν έπεσε, αντίθετα ξεφύγαμε 23-14. Ο Ερμής με τον Μπάρμπα έκανε αντεπίθεση, όμως ψύχραιμα η ομάδα μας πήρε το σετ 25-19.

Στο 2ο σετ η ομάδα μας, έχοντας ενθουσιασμό το κατέκτησε πολύ εύκολα 25-17  με τους Χουλιάρα, Βούλγαρη να πρωταγωνιστούν σε πολλές φάσεις. Και σε αυτό το σετ ο προπονητής μας άλλαξε σχεδόν όλη την εξάδα-μόνο ο Αθανασίου σαν πασαδόρος δεν αντικαταστάθηκε και όλοι πήρανε άριστα.

Το 3ο σετ ήταν το σετ των ανατροπών, με την ομάδα μας να φτάνει κοντά στην κατάκτησή του, προηγηθήκαμε 21-14, όμως τα πολλά χαμόγελα μας χαλαρώσανε και ..τα λάθη μας έγιναν συνήθεια. Λάθη κυρίως επιθετικά και μετέπειτα αμυντικά και ο Ερμής όχι μόνο ισοφάρισε σε 21-21, αλλά και προηγήθηκε 21-22. Με επίθεση του Ρίζου ισοφαρίσαμε 23-23, αλλά μια επίθεση 1ου χρόνου στο φιλέ και μια κακή υποδοχή, φέρανε το 23-25 και το σετ στον Ερμή που μείωσε σε 2-1.

Στο 4ο σετ παίχτηκε πολύ καλό Βόλεϊ και από τις δύο ομάδες και μέχρι τα μισά του σετ διατηρούσαμε ένα ισχνό προβάδισμα δύο πόντων 15-13. Τότε με δύο συνεχόμενα μπλοκ, αλλά και με τον Χουλιάρα να τελειώνει δύο επιθέσεις ξεφύγαμε 18-13 και με ηρεμία διατηρήσαμε την διαφορά στους 5 πόντους 23-18. Τελικά με 25-19 πήραμε το σετ και την νίκη με 3-1, νίκη που ήταν τίτλος για τους Παμπαίδες μας.
Οι τρεις κεντρικοί μας σήμερα πήγανε πολύ καλά και ήταν από τους πρωταγωνιστές στην νίκη μας.
Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ. Καραγιάννη.
Για τον Ερμή αγωνιστήκανε οι: Κωλέτσης, Ριζάκης, Σβεντζούρης, Γούλας, Μπάρμπας, Μιχαλάς, Λάμπρου Στ., Βάσιας, Μπιτχαβάς, Κιαπές, Λάμπρου Ο., Κολιάκης.