Πρεμιερα με το δεξι οι Κορασιδες μας!!!

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα οι Κορασίδες μας. Εύκολα και με πρωταγωνίστρια την αρχηγό Θεοδώρα Πορτοβάρα επικρατήσανε του Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας με 3-0 σετ. Μάλιστα ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης για τουλάχιστον δύο σετ χρησιμοποίησε Παγκορασίδες που πήρανε το «βάπτισμα του πυρός».
Τα σετ: 25-16, 25-11, 25-17.

Αναλυτικά το παιχνίδι
Γνωρίζοντας εκ των προτέρων ο προπονητής μας ότι θα
απουσιάζανε Σεντόρη, Σάρκα χρησιμοποίησε εξάδα ανάγκης, παίζοντας ουσιαστικά με έναν κεντρικό.
Αυτό δεν μας εμπόδισε μετά το αρχικό 3-3 να πατήσουμε γκάζι, έχοντας στο σέρβις την Θ. Πορτοβάρα και να ξεφύγουμε 13-3. Τα πράγματα απλοποιήθηκαν παρά την αγωνιστική εικόνα του Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας που κυνηγούσε όλες τις μπάλες στην άμυνα και χωρίς να απειληθούμε πήραμε το σετ 25-16.
Η καλή μας εικόνα συνεχίστηκε και στο 2ο σετ από την αρχή πήραμε διαφορά 9 πόντων 12-3 με την Λαϊνά στο σερβίς και έχοντας πάντα λύσεις επιθετικά με τις Θ. Πορτοβάρα, Βαρέλη και Νταούλια  σαν σε προπόνηση το κατακτήσαμε 25-11, προηγούμενοι 2-0. Μάλιστα ο προπονητής μας μετά το 10-3 έριξε στο παιχνίδι και τις Α. Πορτοβάρα, Ζυγούρη, έχοντας στην εξάδα τέσσερις ( 4) Παγκορασίδες.
Το ίδιο έκανε και στο 3ο σετ, σε ένα σετ που χαλαρώσαμε λίγο, αλλά οι φωνές του προπονητή μας μετά το 11-4 που έγινε 11-12 για τον Α.Γ.Ο.Φ. ξυπνήσανε  τις αθλήτριές μας και επιβάλλοντας το ρυθμό μας το πήραμε 25-17 και το παιχνίδι με 3-0 σετ.
Η Θ. Πορτοβάρα ήταν με διαφορά η καλύτερη για την ομάδα μας, ενώ υψηλή απόδοση και όταν χρειάστηκε είχανε και οι Νταούλια, Βαρέλη.
Αρίστη η διαιτησία του κ. Φωτιάδη.
Έπαιξαν για την ομάδα μας
Θ.  Πορτοβάρα, Λαϊνά, Δ. Κόκκινου, Νταούλια, Παπαδημητρίου, Βαρέλη, Χρ. Κόκκινου λ./ Α. Πορτοβάρα, Ζυγούρη.
«Είμαι ευχαριστημένος μόνο από την νίκη και όχι με την εμφάνισή μας» είπε ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης συμπληρώνοντας «θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη για να φτάσουμε στο επίπεδο που εγώ θέλω».
Επόμενος αντίπαλος ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας την επόμενη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 στο Δ.Α.Κ. Άρτας.