Πρεμιερα με το δεξι οι Παμπαιδες

Χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα από τον Πανηπειρωτικό Ιωαννίνων οι Παμπαίδες μας ξεκίνησαν με νίκη στο πρωτάθλημά τους. Νίκη με 3-0 σε ένα παιχνίδι όπου ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας χρησιμοποίησε πολλούς μικρούς αθλητές, γεννηθέντες το 2003-2004 & 2006, αφήνοντας στον πάγκο και εκτός 12άδας τους μεγάλους και έμπειρους Βούλγαρη, Χαρλαύτη, Στόγια, Τσελά, Σπ. Αναστασιάδη, Γ. Αναστασιάδη και Ρίζο. Η ομάδα μας  ας σημειωθεί είναι η περυσινή πρωταθλήτρια και θέλουμε να το επαναλάβουμε και φέτος, δημιουργώντας μια ομάδα που θα αποτελεί το φόβητρο και που τα επόμενα χρόνια θα σαρώνει τα ηλικιακά πρωταθλήματα στην Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.
 «Ήταν μια καλή προπόνηση και ευκαιρία για τα παιδιά των Ακαδημιών μας να παίξουν σήμερα απέναντι στην νέα και νεανική ομάδα του Πανηπειρωτικού. Μάλιστα είμαι ευχαριστημένος από όλους που δείξανε πολύ καλά στοιχεία και ότι το μέλλον τους ανήκει, αρκεί να συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο ζήλο, ρουφώντας καθημερινά αυτά που προσπαθούμε να τους περάσουμε με τον συνάδελφό μου Γιάννη Σταμούλη. Τέλος συγχαρητήρια στον κ. Ντανίκα για την δουλειά που κάνει και προσδοκεί ένα καλύτερο μέλλον στο Γιαννιώτικο Βόλεϊ» είπε ο προπονητής μας με το τέλος του παιχνιδιού.
Τα σετ κερδήθηκαν από την ομάδα μας
 με 25-10, 25-13 και 25-16.
Ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας ξεκίνησε με τους Χουλιάρα, Ντάλια, Λ. Αντωνίου, Βασιούλα, Στεργιούλη, Δήμο ενώ για τουλάχιστον δύο σετ χρησιμοποιήθηκαν οι Καστός, Δ. Αντωνίου, Λαϊνάς, Μπόλης, Σκήπος.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας την Μ. Τετάρτη στην Ηγουμενίτσα με τον Ερμή με ώρα έναρξης 6:00 μ.μ.