Με ηττα εκλεισε η σαιζον για τις Γυναικες μας

Έπεσε η αυλαία στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής με την  διεξαγωγή και της τελευταίας αγωνιστικής των play-off. Η ομάδα μας ηττήθηκε από τον Ηρακλή με 3-0 σετ και, όπως  πέρυσι κατακτήσαμε την 3η θέση. Μια θέση διόλου ευκαταφρόνητη που πολλές ομάδες θα την θέλανε, όμως εμάς στον σύλλογο μας αφήνει μια πίκρα γιατί οι δυνατότητές μας ήταν για παραπάνω. Το θετικό είναι ότι ανελλιπώς τα τελευταία 4 χρόνια προκρινόμαστε στο final-four, έχουμε κάνει βήματα προόδου, έχουμε κερδίσει το σεβασμό και την αναγνώριση όλων και πλέον την επόμενη σαιζόν θα επιζητήσουμε το κάτι παραπάνω. Ο προγραμματισμός από τον προπονητή μας Γιάννη Σταμούλη ξεκίνησε από σήμερα και η διοίκηση θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της να δυναμώσει η ομάδα και να διεκδικήσει άνοδο την επόμενη χρονιά.
Την
 τελική βαθμολογία των play-off μπορείτε να την δείτε εδώ, όπως όλα τα αποτελέσματα  στα Πρωταθλήματα 2016-17.
Αναλυτικά το παιχνίδι μας
Η ομάδα μας στα δύο πρώτα σετ κυνηγούσε τον Ηρακλή συνέχεια, που από την αρχή είχε προβάδισμα στο σκορ. Και αυτό γιατί η υποδοχή μας ήταν μέτρια έως κακή, με αποτέλεσμα πάντα να παίζουμε σε οργανωμένο μπλοκ και να παίρνουμε πόντους με «αίμα».
  Στο 1ο ο Ηρακλής ξέφυγε 2-8, όμως κάναμε την αντεπίθεσή μας, μειώνοντας σε 12-14. Το time-out του προπονητή του Ηρακλή Γ. Παππά μας αποσυντόνισε, ο Ηρακλής κυριάρχησε πάνω στο φιλέ αλλά και στην άμυνα και ξέφυγε 12-20. Εύκολα παρά την μεγάλη προσπάθειά μας πήρε το σετ 19-25.
Ίδιο σκηνικό και στο 2
ο, πολλά χαμένα σέρβις, μηδενική αμυντική λειτουργία και με 16-25 ο Ηρακλής προηγήθηκε 2-0. Η μεγάλη αποχή από αγώνες (τελευταίο επίσημο  παιχνίδι 19/3 ακριβώς ένα μήνα πριν) αλλά και από προπονήσεις λόγω των εορτών του Πάσχα φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, με την ομάδα μας να μην έχει καθόλου χημεία και ήταν φυσιολογικό.
Στο 3
ο σετ η ομάδα μας παρά τις πολλές αλλαγές του προπονητή μας ξεκίνησε δυνατά και μέχρι τα μισά του σετ, προηγείτο συνέχεια. Μετά το 14-12 ο Ηρακλής με δύσκολο σέρβις άλλαξε και πάλι ταχύτητα και με 18-25 πήρε το παιχνίδι με 3-0 σετ.
Αρίστη
η διαιτησία των κ.κ. Φλούδα, Παπαγεωργίου.
Έπαιξαν για την ομάδα μας Σωτηρίου, Ρίζου, Κουρκούτα, Μπίκα, Καραβάτσιου, Βαρέλη, Ι. Δημοθεόδωρου λ., Λαϊνά λ./Πορτοβάρα, Νταούλια, Πάνου, Πραμαγκιούλη, Σάρκα, Α. Δημοθεόδωρου.