Με γεματο ροστερ και την νεα χρονια

Σχεδόν όλες οι αθλήτριες που βοήθησαν τα μέγιστα την περυσινή χρονιά, μια χρονιά ορόσημο στην ιστορία του συλλόγου μας, μια χρονιά με συμμετοχές σε όλα τα final-four, ανανεώσανε και φέτος στην ομάδα μας. Ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης έχει κάθε λόγο να χαμογελά και ετοιμάζεται και αυτός για τις μεγάλες προκλήσεις της νέας χρονιάς  βάζοντας υψηλότερους στόχους. Ο ίδιος είπε «το οικογενειακό κλίμα της ομάδος μας, οι άριστες σχέσεις  και ο αμοιβαίος σεβασμός είναι στοιχεία που δεν δέχονται αμφισβήτηση και που συνέβαλαν στην ανανέωση όλων των αθλητριών».
Προτεραιότητά μας ήταν η ανανέωση των μεγαλυτέρων και έμπειρων αθλητριών Κωνσταντίνα Μπίκα, Βασιλική Πραμαγκιούλη, Λευκωθέα Καραβάτσιου, Βιβή Κουρκούτα, Αλεξάνδρα Κούκου, Χριστίνα Πάνου, Ρούλα Κιτσοπάνου που ούτε καν το σκέφτηκαν και είπανε αμέσως το ναι. Ακολούθησαν οι Νεφέλη Σωτηρίου, Αλεξάνδρα Δημοθεόδωρου, Ιωάννα Δημοθεόδωρου, Φωτεινή Ρίζου, Θεοδώρα Πορτοβάρα, Θεοδώρα Βαρέλη, Κατερίνα Προτοντουάρι, Έλενα Σεντόρη, Σάρα Νταούλια, Αγγελική Σάρκα, Μελιτίνα Παπαδημητρίου, Αμαλία Πορτοβάρα, Χριστίνα Κόκκινου, Δέσποινα Κόκκινου, Χριστίνα Λαϊνά, Ζωή Ζυγούρη αθλήτριες που θα συμμετέχουν και στα ηλικιακά πρωταθλήματα. Όλες οι παραπάνω θα αποτελέσουν το ρόστερ της νέας χρονιάς, ενώ στην πορεία θα ενσωματωθούν και πολλά μικρά κοριτσάκια από τις Ακαδημίες, που δουλεύουν σε σωστή βάση και θα πάρουν το «βάπτισμα του πυρός» στο τελευταίο ηλικιακό πρωτάθλημα των Παγκορασίδων.
Τέλος να σημειώσουμε ότι τρεις αθλήτριές μας αγωνίζονται λόγω σπουδών σε άλλες ομάδες και είναι η Αναστασία Δήμου στον Περσέα Θεσσαλονίκης,
 Άννα Ζώβα στις Αμαζόνες Μαϊστου Αλεξανδρούπολης , Ναταλία Μίγδου στον Πανηπειρωτικό Ιωαννίνων.