Με απολυτη επιτυχια και φετος το Μινι τουρνουα με την Ελπιδα

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο σύλλογός μας διοργάνωσε «κλειστό» τουρνουά με την Ελπίδα Ιωαννίνων. Η επιτυχία φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και τα χαμόγελα των 110 παιδιών που αγωνίστηκαν το καταμαρτυράνε.
Οι δύο προπονητές μας Γιάννης Σταμούλης, Αποστόλης Πορτοβάρας μαζί με τον έφορό μας Λευτέρη Βαρέλη αφιερώσανε πολλές ώρες τις προηγούμενες μέρες για να είναι όλα στην εντέλεια. Τα τέσσερα (4) γήπεδα δώσανε την ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν πολλά παιχνίδια-κάθε τριάδα έδωσε το
minimum οκτώ (8) παιχνίδια και αποχωρήσανε με ¨γεμάτες τις αποσκευές τους» και πλούσιες εμπειρίες. Μάλιστα την τελευταία ώρα παίξανε και παιχνίδι σε κανονικό γήπεδο 6:6, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.  Το τουρνουά ξεκίνησε στις 9:30 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 1:00 μ.μ. Μάλιστα το παρακολουθήσανε πολλοί φίλαθλοι, ως επι το πλείστον γονείς των μικρών παιδιών και όλοι τους φύγανε απόι την Άρτα ευχαριστημένοι από τηνν άψογη φιλοξενία μας.
Η Μαρία Μπράγια προπονήτρια της Ελπίδας ευχαρίστησε τον σύλλογό μας για το κάλεσμα λέγοντας χαρακτηριστικά «ευχαριστούμε τον Γ.Σ. Άρτας για την πρόσκληση, η φιλοξενία ήταν άριστη, τα παιδιά το χαρήκανε με την ψυχή τους και δεσμευόμαστε να δείξουμε την ίδια εικόνα στο τουρνουά που θα κάνουμε στα Γιάννενα και θα είστε φιλοξενούμενοί μας. Πολλά ευχαριστώ στους δύο προπονητές Γιάννη Σταμούλη, Αποστόλη Πορτοβάρα και εύχομαι πάντα το σύλλογός σας να ευημερεί. Τέλος Καλό Πάσχα σε όλους».
Ο σύλλογός μας ευχαριστεί και τους «εθελοντές» Στάθη Μπίκα, Νεφέλη Σωτηρίου, Γιάννα Δημοθεόδωρου, Θεοδώρα Πορτοβάρα
  για την πολύτιμη βοήθειά τους και εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα.
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό
θα ανέβει στην επίσημη σελίδα στο
facebook  αύριο…