Κινηση ματ στο Κεντρο μας με σπουδαια προσθηκη

Σημαντική ενίσχυση της τελευταίας στιγμής για την ομάδα μας, με τον Χριστόφορο Γιώτη να αποτελεί το «νέο» μεταγραφικό απόκτημα. Ο Χριστόφορος έχει αγωνισθεί ξανά στην ομάδα μας πριν δύο σαιζόν, όμως το μεταπτυχιακό του και οι στρατιωτικές υποχρεώσεις τον κρατήσανε μακριά από την ομάδα μας και δεν πρόσφερε αυτά που επιζητούσε η ομάδα, αλλά και που επιθυμούσε ο ίδιος. Με την μόνιμη εγκατάστασή του στην Άρτα όπου πλέον θα δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά  κάνοντας μαθήματα Φυσικής-Χημείας, θα προσφέρει και στην ομάδα μας τις υπηρεσίες του υψώνοντας τοίχος στο κέντρο, μιας και η θέση που αγωνίζεται είναι Κεντρικός. Ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας έχει τα καλύτερα να λέει για τον Χριστόφορο, έναν αθλητή πρότυπο και με ήθος εντός και εκτός γηπέδων.
Ο ίδιος ο αθλητής δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδος μας «χαίρομαι που θα είμαι μέλος του Γ.Σ. Άρτας, μιας ομάδας που έχω αγωνιστεί και στο παρελθόν, ομάδα με αρχές και οικογενειακό κλίμα. Αυτή την φορά υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, να πετύχει η ομάδα τους στόχους και ευχαριστώ τον
coach που με προσέγγισε όπως έπρεπε. Άλλωστε σε αυτόν οφείλω πολλά, αφού από μικρό παιδί όχι μόνο με έβαλε στο γήπεδο, αλλά και με μεγάλωσε με σωστές αρχές. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».
Χριστόφορε καλώς ήρθες στην ομάδα μας!!!