Κακη εμφανιση και ηττα απο τον Ερμη

Παρουσιάζοντας πολύ κακό πρόσωπο-κανείς μας αθλητής δεν βρέθηκε σε καλή μέρα χάσαμε φυσιολογικά από τον Ερμή που, έδειξε ότι ήθελε πάση θυσία την νίκη μετά τις ήττες που γνώρισε στις δύο πρώτες αγωνιστικές.  Ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας απογοητευμένος από την κακή ημέρα όλων των αθλητών ήταν περιεκτικός  λέγοντας «η ομάδα είναι καινούργια, λείπει ο ηγέτης , ο αθλητής που θα ανεβάσει τους υπόλοιπους και υποψιάζομαι ότι φέτος θα έχουμε τέτοιες διακυμάνσεις εντός και εκτός έδρας. Είναι αρχή ακόμη, θα δουλέψουμε στο γήπεδο για να αλλάξουμε πράγματα για να γίνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα».
Στο 1ο σετ παρά την κακή μας υποδοχή δεν αφήσαμε τους γηπεδούχους να μας ξεφύγουν και σε κομβικό σημείο, προηγηθήκαμε 17-19. Όμως ο παίκτη-προπονητής του Ερμή, Γιάννης Βαμβέσος με συνεχόμενους πρώτους χρόνους έβαλε την ομάδα του μπροστά 21-19, αναγκάζοντας τον προπονητή μας να πάρει το 2ο  time-out. Με τον Μπάρμπα στο σέρβις ο Ερμής μας χάλασε την υποδοχή, αναγκάζοντας μας σε συνεχόμενα λάθη, παρά τις αλλαγές του προπονητή μας
Κυριακίδης στη θέση του Κωστούλα και Χουλιάρας στη θέση του Σάνκα-Παπανάτσιου. Τρέχοντας ένα σερί 8-0 ο Ερμής πήρε το 1ο σετ 25-19.
Στο 2ο η εικόνα μας ήταν πολύ κακή, δεν μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο και σαν σε προπόνηση ο Ερμής το κατέκτησε 25-10, προηγούμενος 2-0, βάζοντας υποθήκη για μια άνετη νίκη.
Στο 3ο σετ ενώ ξεκινήσαμε άσχημα, 6-2 και 9-3, καταφέραμε να ισορροπήσουμε και μειώσαμε 11-9 και 13-11. Όμως και πάλι ο Βαμβέσος κάνοντας πάρτι πάνω στο φιλέ έδωσε διαφορά ασφαλείας 7 πόντων στην ομάδα του, 18-11 και παρά την προσπάθειά μας στο τέλος , ελέγξανε το ρυθμό, κατακτήσανε το σετ 25-17 και το παιχνίδι με 3-0 σετ.
Αρίστη η διαιτησία των κ.κ. Αποστόλου, Μπουραντά.
Έπαιξαν για την ομάδα μας
Σαλεμής, Σάνκα-Παπανάτσιος, Μπίκας, Αντωνίου, Κωστούλας, Κουτσούπας λ./ Κυριακίδης, Χουλιάρας.
Για τον Ερμή
Βαμβέσος, Νίκου Ν., Νίκου Π., Μπάρμπας, Ζώης, Γκοτσόπουλος/ Παρούσης, Μιχαλάς, Μάης, Λάμπρου.
Στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής ο Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων επιβλήθηκε 3-0 του συμπολίτη Α.Σ. Γιάννενα και απέδειξε γιατί είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Όλα τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής καθώς και την βαθμολογία μπορείτε να τα δείτε στις αντίστοιχες ενότητες Πρωταθλήματα 2017-18 και Βαθμολογία Ανδρών 2017-18