Κακη εμφανιση και ηττα 3-0 απo τον Φιλαθλητικο οι Κορασιδες

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισαν οι Κορασίδες μας από τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας με 3-0 σετ. Τα ατού της ομάδος μας (Πορτοβάρα, Βαρέλη, Νταούλια) έδειξαν σημάδια κόπωσης-αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το παιχνίδι των Γυναικών χθες βράδυ στην Πρέβεζα και μη έχοντας ενέργεια, δεν μπορέσανε να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες του παιχνιδιού. Και οι  υπόλοιπες μικρές και συνάμα άπειρες αθλήτριές μας δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και φυσιολογικά ήρθε η ήττα.
Ο Φιλαθλητικός με τις Στεφάνη, Πιέτα να είναι άριστες επιθετικά πήρε δικαίως την νίκη, μια νίκη που του δίνει αβαντάζ για την πρώτη θέση στον όμιλο.  
Τα σετ: 16-25, 14-25, 17-25.


Αναλυτικά το παιχνίδι
Στο 1ο σετ ξεκινήσαμε εντυπωσιακά προηγηθήκαμε 5-0 έχοντας στο σέρβις την Θ. Πορτοβάρα, όμως τα πολλά λάθη στην υποδοχή σε συνδυασμό με την  κακή ανάπτυξη, βάλανε σε θέση οδηγού τον Φιλαθλητικό που ψαλίδισε την διαφορά, μειώνοντας αρχικά σε 5-4, 8-7 παίρνοντας μάλιστα κεφάλι στο σκορ  11-13 στα μισά. Με την Νταούλια στο σέρβις περάσαμε ξανά μπροστά 14-16 , όμως με συνεχόμενα λάθη δίναμε εύκολους πόντους στην Πρεβεζιάνικη ομάδα που πήρε με ένα σερί 11-0 το σετ 16-25.
Καρμπόν και στο 2ο σετ ξεκινήσαμε με 4-1, ίδια λάθη και εύκολα ο Φιλαθλητικός το κέρδισε 14-25.
Στο 3ο σετ ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης έδωσε την ευκαιρία στις πιο μικρές (Παγκορασίδες) Α. Πορτοβάρα, Δ. Κόκκινου, Ζυγούρη  να πάρουν εμπειρίες, βλέποντας ότι το παιχνίδι δεν έχει γυρισμό και ο Φιλαθλητικός παίρνοντας μια διαφορά 5 πόντων από την αρχή 5-10, κατακτώντας τελικά το σετ 17-25 και το παιχνίδι με 3-0 σετ. Η Βαρέλη μας έδωσε κάποιους πόντους στην επίθεση, όμως δεν ήτα αρκετό να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο, αφού το μπλοκ και η άμυνά μας ήταν ανύπαρκτα
Βαρέλη, Θ. Πορτοβάρα ήταν αυτές που ξεχώρισαν από την ομάδα μας, ενώ από τον Φιλαθλητικό Στεφάνη, Πιέτα.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Φλούδα. 
Έπαιξαν οι: Πορτοβάρα Θ., Βαρέλη, Νταούλια, Σάρκα, Σεντόρη, Λαϊνά, Χρ. Κόκκινου λ./ Δ. Κόκκινου, Α. Πορτοβάρα, Ζυγούρη. 

Το παρόν στο γήπεδο έδωσε και ο προπονητής του Ηρακλή Χαλκίδας Σπύρος Γκολίτσης που παρακολούθησε το παιχνίδι, έχοντας εγκάρδια συνομιλία με τον προπονητή των Ανδρών μας Αποστόλη Πορτοβάρα που τους συνδέει φιλία πολλών ετών. 
Μάλιστα ήταν εντυπωσιασμένος από κάποιες αθλήτριες δικές μας και του Φιλαθλητικού, λέγοντας τα καλύτερα.