Ηττα και στο μικρο τελικο

Ήττα και στον μικρό τελικό από την Φιλία με 3-0 σετ, σε ένα παιχνίδι όπου απουσιάζανε Σωτηρίου, Μπίκα, Ρίζου, αμφότερες βασικές στο χθεσινό παιχνίδι με την Ελπίδα Ιωαννίνων.  Εκτός της Πραμαγκιούλη οι υπόλοιπες που χρησιμοποίησε σήμερα ο προπονητής μας ήταν Κορασίδες.
Και σήμερα όπως χθες η ομάδα παρουσίασε τα ίδια λάθη, με μέτρια έως κακή υποδοχή, εύκολο σερβίς, κακή επιθετική ανάπτυξη και σίγουρα οι δύο συνεχόμενες κακές εμφανίσεις  προβληματίζουν τον προπονητή μας Γιάννη Σταμούλη, εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων που ξεκινάνε το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται με το Πρωτάθλημα Νεανίδων. Όσο αφορά τις Γυναίκες υπάρχει χρόνος να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα, το πρωτάθλημα αρχίζει στις 4 Νοέμβρη και αντίπαλός μας θα είναι η Φιλία που σίγουρα μετά την σημερινή της επιτυχία θα έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα.
Βέβαια οι εμφανίσεις πρέπει να προβληματίσουν και τις ίδιες τις αθλήτριες που πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους, γιατί η ομάδα μας όπως τα 4 τελευταία χρόνια έχει και φέτος υψηλούς στόχους σε όλα τα πρωταθλήματα. Οι "σφαλιάρες" ήταν καλές και ήρθανε στην καλύτερη στιγμή.
Τα σετ: 17-25, 19-25, 15-25.
Έπαιξαν οι: Α.  Δημοθεόδωρου, Πορτοβάρα, Βαρέλη, Πραμαγκιούλη, Σάρκα, Νταούλια, Ι. Δημοθεόδωρου λ., Παπαδημητρίου, Σεντόρη, Λαϊνά.
Την πρώτη θέση στο τουρνουά κατέκτησε ο διοργανωτής Φιλαθλητικός που νίκησε με 3-1 σετ την Ελπίδα. Τα σετ: 25-21, 25-09, 13-25, 25-21.