Ηττα εντος προγραμματος για τους Ανδρες!!!

Η ομάδα μας παρά τις απουσίες των Αντωνίου, Κωστούλα πάλεψε όσο μπορούσε το παιχνίδι, απέναντι στο απόλυτο φαβορί για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων, όμως υποτάχθηκε με 3-0 σετ.
Αν εξαιρέσουμε το 1ο σετ που μπήκαμε φοβισμένα και ο Α.Γ.Σ.Ι. με το  σέρβις του μας κατέστρεψε την υποδοχή, κερδίζοντάς το εύκολα 14-25, στα επόμενα δύο  παίξαμε στα ίσια, βγάλαμε ενέργεια και με πολύ καλές φάσεις αποζημιώσαμε τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι. Η ομάδα του Βασίλη Θεοδωράκη με την  εμπειρία στις πλάτες της αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο και έχοντας καλύτερα τελειώματα, κατέκτησε τα σετ 18-25, 21-25. Ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας για άλλο ένα παιχνίδι χρησιμοποίησε δύο Παμπαίδες, μάλιστα ο Σκήπος έχει γεννηθεί το 2003 και έδειξε να εμπιστεύεται τα νέα παιδιά που αποτελούν παρακαταθήκη για το σύλλογο. 

Αναλυτικά το παιχνίδι
Στο 1ο σετ η ομάδα μας ξεκίνησε καλά και μέχρι το 9-9 υπήρχε απόλυτη ισορροπία. Ο Α.Γ.Σ.Ι. με αρκετούς πρώτους χρόνους απέναντι στον μικρό και άπειρο για τέτοια παιχνίδια Σπύρο Αναστασιάδη μας πήρε ισχνό προβάδισμα 3 πόντων 9-12, όταν και ο πασαδόρος του Π. Κυπριανός με εξαιρετικό σέρβις μας χάλασε την υποδοχή, αναγκάζοντας μας σε πολλά λάθη. Μάλιστα με ένα σερί 8-0 προηγήθηκε 9-20 και εύκολα κατέκτησε το σετ 14-25.
Άλλη εικόνα στο 2ο σετ για την ομάδα μας που ξεκίνησε εντυπωσιακά, προηγηθήκαμε 4-0 και 11-5, παίζοντας πολύ καλό Βόλεϊ , με τον Σαλεμή να οργανώνει σωστά το παιχνίδι.
Το time-out του Θεοδωράκη άλλαξε τις ισορροπίες, οι Φ. Μάντζιος, Γεωργάκης τελειώσανε όλες τις επιθέσεις, εκμεταλλευόμενοι τα κενά στο  μπλοκ μας και τρέχοντας ένα σερί 7-0 προηγηθήκανε 11-13. Η διαφορά των δύο πόντων διατηρήθηκε έως το 18-20, με την ομάδα μας να βρίσκει λύσεις, όπως βέβαια και ο Α.Γ.Σ.Ι. Μια υπόδειξη για λάθος θέσεις έφερε εκνευρισμό στον προπονητή μας που δεν συγκράτησε τα νεύρα του, δεχόμενος μάλιστα την κόκκινη κάρτα (δικαίως)  του κ. Φλούδα, μια κάρτα που επηρέασε όλη την ομάδα και ο Α.Γ.Σ.Ι. με τον Κυπριανό ξανά σε θέση σέρβις τελείωσε το σετ 18-25.
Στο 3ο σετ ο Α.Γ.Σ.Ι. με επιθετικά σέρβις του Φίλιππα Μάντζιου μετέτρεψε το 3-3 σε 3-9. Η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω και με πρωταγωνιστές τους Σάνκα-Παπανάτσιο, Κυριακίδη  επιθετικά ροκάνισε την διαφορά μειώνοντας σε 6-9. Ο Α.Γ.Σ.Ι. ξέφυγε ξανά 6-13, όταν και ο Σαλεμής πήγε στο σέρβις. Δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην Γιαννιώτικη ομάδα μειώσαμε στον πόντο 12-13 και το σετ απέκτησε ομορφιά, με ωραίες φάσεις που αποζημιώσανε τους φιλάθλους και μέχρι τον 20ο πόντο όλα ήταν ρευστά. Δύο συνεχόμενα πλασέ των Φ. Μάντζιου και Μητσόπουλου διαμόρφωσαν το 20-22, με καρφί άουτ του Τσίνα 20-23, μειώσαμε με τον ίδιο παίκτη 21-23, όμως με την εμπειρία του ο Α.Γ.Σ.Ι. πήρε το σετ 21-25 και το παιχνίδι με 3-0.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Φλούδα, Φωτιάδη.
Έπαιξαν για την ομάδα μας:
Σαλεμής, Σάνκα-Παπανάτσιος, Αναστασιάδης, Μπίκας, Κυριακίδης, Κουτσούπας λ./ Σκήπος, Τσίνα, Ντάλιας
Για τον Α.Γ.Σ.Ι. οι: Μάντζιος Φ., Γεωργάκης, Κυπριανός Π., Στουγιάννος, Κόκκινος, Σκανδάλης, Κυπριανός Πετ. λ./ Μάντζιος Ι., Καρατζόγλου, Μητσόπουλος.
Ξεχώρισαν για την ομάδα μας
Σάνκα-Παπανάτσιος, Σαλεμής, Κουτσούπας, ενώ για την Γιαννιώτικη ομάδα Φ. Μάντζιος, Γεωργάκης και Κυπριανός.
Ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας  αφού συνεχάρη την Γιαννιώτικη ομάδα και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στου στόχους της είπε «η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται καλύτερη, πιο ανταγωνιστική και αποκτά καλύτερη χημεία. Σήμερα ο Α.Γ.Σ.Ι. με παίκτες έμπειρους που έχουν  αγωνιστεί και στην Α1 εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες μας,  έπαιξε πολλούς πρώτους χρόνους, ειδικά όταν ήταν μπροστά ο μικρός Αναστασιάδης, χτίζοντας διαφορές που δύσκολα μπορούσαμε να ανατρέψουμε. Μαθαίνουμε- διαμορφώνουμε χαρακτήρα  από τέτοια παιχνίδια και συνεχίζοντας με σκληρή δουλειά και χαμηλά το κεφάλι να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στους αθλητές μου καθώς και στον Α.Γ.Σ.Ι. μια ιστορική ομάδα που έφερε το Βόλεϊ στην Ήπειρο και μακάρι να πετύχει το στόχο της που είναι η άνοδος στην Α2 Εθνική κατηγορία».