Ηρακλης και παλι ο αντιπαλος μας

Διεξήχθει σήμερα στα γραφεία της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. στα Γιάννενα η κλήρωση για το final-four των Παγκορασίδων και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Κληρωθήκαμε με τον Ηρακλή Ιωαννίνων, μόνιμο πρωταθλητή τα τελευταία πέντε (5) χρόνια, που την σαιζόν 2014-15 μας απέκλεισε κερδίζοντάς μας στις λεπτομέρειες με 3-2 σετ, ενώ πέρυσι την σαιζόν 2015-16 με 3-0 σετ. Στον άλλο ημιτελικό ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας θα αντιμετωπίσει τον Πανηπειρωτικό που για πρώτη φορά δίνει το παρόν σε final-four.
Στόχο της ομάδος μας είναι η κατάκτηση ενός ακόμη μεταλλίου, μην ξεχνάτε ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια έχουμε κρεμάσει το χάλκινο κατακτώντας την 3η θέση, κερδίζοντας την καταξίωση και τον σεβασμό από όλους. Άλλωστε το να φτάσεις στην κορυφή είναι δύσκολο, ακόμη όμως πιο δύσκολο είναι να παραμείνεις εκεί και, εμείς το έχουμε καταφέρει με τον καλύτερο τρόπο τα τελευταία τέσσερα (4) χρόνια, που δίνουμε ανελλιπώς το παρόν στα final-four.
Το final-four που κατόπιν αιτήματος μας, θα γίνει στην Άρτα και θα είμαστε όχι μόνο διοργανωτές, αλλά και οικοδεσπότες. Οι ημιτελικοί θα γίνουν την Παρασκευή 9 Ιουλίου και οι τελικοί Σάββατο 10 Ιουλίου.
Το πρόγραμμα των αγώνων

Ημ/νία

Γήπεδο

Ώρα

Συνάντηση

Σκορ

Παρ. 9/6

Δ.Α.Κ. Άρτας

18:30

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ

 

Παρ. 9/6

Δ.Α.Κ. Άρτας

20:30

Γ. Σ. ΑΡΤΑΣ – Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ

 

Σαβ. 10/6

Δ.Α.Κ. Άρτας

16:00

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

 

Σαβ. 10/6

Δ.Α.Κ. Άρτας

18:00

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

 

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία!!!