Γραψε το παιδι σου στην πρωτη ομαδα της πολης

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι Ακαδημίες του συλλόγου για την νέα σαιζόν 2016-17  με τις προπονήσεις όπως κάθε χρόνο να γίνονται στην κλειστή αίθουσα του 4ου Λυκείου Άρτας.
Λίγα λόγια για τις Ακαδημίες μας, που αποτελούν πρότυπο
Τα περισσότερα παιδιά που τα πέντε (5) προηγούμενα χρόνια δουλέψανε – μάθανε και χαρήκανε το Βόλεϊ έχουν προωθηθεί στα μεγαλύτερα τμήματα, στελεχώνοντας  τα τμήματα Παγκορασίδων, Κορασίδων, Νεανίδων ακόμη και Γυναικών, όπως επίσης και των  Παμπαίδων, Παίδων του συλλόγου μας. Μάλιστα οι Κορασίδες κατακτήσανε την 2η θέση , οι Παγκορασίδες την 3η, οι Παμπαίδες αναδείχθηκαν Πρωταθλητές και οι Παίδες κατακτήσανε την 2η θέση. Φέτος γίνεται το βήμα παραπάνω και σχεδόν τα ¾ των παραπάνω παιδιών θα στελεχώσουν τα μεγάλα τμήματα Ανδρών-Γυναικών.
Άλλωστε αυτό αποτελεί για μας το μυστικό της επιτυχίας και διαμέσου τη συστηματικής δουλειάς που γίνεται από τους προπονητές μας σας προτρέπουμε και φέτος να έρθετε κοντά μας. Η εμπιστοσύνη που δείξατε-δείχνεται στους δύο προπονητές μας Γιάννη Σταμούλη, Αποστόλη Πορτοβάρα ευχόμαστε να συνεχιστεί και από σήμερα μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6936691057, 6947729300, 6977130152, κάνοντας την εγγραφή των παιδιών σας στον σύλλογό μας.
Η πρώτη ομάδα της πόλης μας σε περιμένει!!!
 

Τα σωματικά και συναισθηματικά οφέλη

Τα σωματικά οφέλη που έχουν να αποκομίσουν τα παιδιά σας από το Βόλεϊ είναι αμέτρητα:
Μυϊκή δύναμη, σωστή ανάπτυξη οστών, βελτίωση καρδιαγγειακού συστήματος, μείωση κινδύνων ασθενειών, ανάπτυξη φυσικών σωματικών ικανοτήτων, όπως είναι η αντοχή, η δύναμη, η ταχύτητα, η ευκινησία, η εκρηκτικότητα, η πρόληψη και καταπολέμηση της παχυσαρκίας.

Πολλά και σημαντικά είναι και τα συναισθηματικά οφέλη της άσκησης και οι θετικές επιδράσεις στο χαρακτήρα των παιδιών:

*Μείωση στρες και ανάπτυξη θετικής στάσης απέναντι στη ζωή.
*Βελτίωση αυτοπειθαρχίας και υπευθυνότητας.
*Ανάπτυξη αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης.
*Ανάπτυξη ικανότητας καθορισμού στόχων και αντιμετώπισης της ήττας.
*Καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος, του σεβασμού προς τον άλλο.
*Ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων.
*Ψυχαγωγία.


Ώρες και ημέρες προπόνησης των Ακαδημιών
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή  
4:00-5:00   Γ΄ & Δ΄ Δημοτικού
5:00-6:00   Ε΄, Στ΄ & Α΄ Γυμνασίου