Φιλικη ηττα στην Πρεβεζα οι Ανδρες μας!!!

Απομένουν τρεις βδομάδες για την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων για τους Άνδρες μας και το Σάββατο αντιμετωπίσαμε σε φιλικό παιχνίδι στην Πρέβεζα τον Α.Ο. Πρέβεζας όπου και ηττηθήκαμε 3-0 σετ (παίχτηκε και 4ο σετ που και αυτό το χάσαμε). Η ομάδα μας έδειξε ανέτοιμη έχοντας πολλά προβλήματα στο μπλοκ αλλά και στην άμυνα. Και λογικό ήταν αφού απουσιάζανε οι δύο βασικοί κεντρικοί (Χριστόφορος Γιώτης, Στάθης Μπίκας) και διαγώνιος χρησιμοποιήθηκε ο πασαδόρος μας Χρήστος Κωστούλας.
Ο προπονητής μας χρησιμοποίησε τους Χρήστο Κωστούλα, Γεώργο Σαλεμή, Γιάννη Μαραγγιανό, Λεο Σάνκα-Παπανάτσιο, Στράτο Αντωνίου, Σπύρο Αναστασιάδη, Διονύση Κουτσούπα λ./Βασίλη Χουλιάρα.
Βέβαια η αποχώρηση πριν την έναρξη του πρωταθλήματος των ακραίων μας (Κέρι Τσίνα, Κώστα Κυριακίδη) μας αφήνει δυσαναπλήρωτα κενά, μειώνοντας κατά πολύ την ανταγωνιστικότητά μας. Αν προσθέσουμε και την αποχώρηση των Κώστα Πλακιά, Φάνη Κομζιά αμφότεροι βασικοί την περυσινή χρονιά , τότε διαπιστώνετε ότι και φέτος η ομάδα μας θα παρουσιαστεί αλλαγμένη κατά τα 4/6.
Ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας είπε για το πρώτο μας παιχνίδι «θα ήθελα να είχα τους δύο βασικούς κεντρικούς , αλλά λόγω δουλειάς δεν γινόταν. Και ίσως αυτό να γίνει σε πολλά παιχνίδια. Είμαι μαθημένος στις δυσκολίες  και θα το παλέψουμε και φέτος με πολλά νέα παιδιά. Άλλωστε αυτό αποτελεί και την φιλοσοφία μου όλα τα χρόνια και δουλειά του προπονητή είναι να βγάζει νέους παίκτες. Όσο αφορά το παιχνίδι χάσαμε δίκαια από την Πρέβεζα που έδειξε μεγαλύτερο δείκτη ετοιμότητας. Εμείς είχαμε κάποια καλά διαστήματα στα δύο σετ που τα χάσαμε οριακά στο τέλος, μάλιστα από δικά μας αμυντικά λάθη. Τις επόμενες δύο βδομάδες δουλεύοντας σκληρά με τα παιδιά θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα, ώστε στην πρεμιέρα να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί».