Δυσκολο προγραμμα Ανδρες και Γυναικες

Διεξήχθησαν την Κυριακή στα γραφεία της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων. Όπως έγκαιρα σας είχαμε ενημερώσει στους Άνδρες δηλώσανε συμμετοχή εφτά (7) σωματεία (Α.Ο. Πρέβεζας, Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, Α.Σ. Γιάννενα, Βολίδα Κέρκυρας, Ερμής Ηγουμενίτσας, Φ.Ε. Ιωαννίνων και η ομάδα μας), ενώ στις Γυναίκες οκτώ (8) τα κάτωθι (Παναιτωλικός Αγρινίου, Ιωνικός Αγρινίου , Ηρακλής Ιωαννίνων, Φιλαθλητικός Πρέβεζας, Βολίδα Κέρκυρας, Φ.Ε. Ιωαννίνων, Φιλία Άρτας και η ομάδα μας). Οι Άνδρες μας στην 1η αγωνιστική έχουν ρεπό και το πρόγραμμά μας έχει ως εξής: 2η αγωνιστική εντός με την Βολίδα, 3η αγωνιστική εκτός με Ερμή Ηγουμενίτσας, 4η αγωνιστική εκτός με Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, 5η αγωνιστική με Φ.Ε. Ιωαννίνων εντός, 6η αγωνιστική με Α.Ο. Πρέβεζας εκτός και 7η αγωνιστική εντός με Α.Σ. Γιάννενα.
Οι
Γυναίκες αντιμετωπίζουν την Φιλία στο τοπικό ντέρμπι την 1η αγωνιστική, 2η αγωνιστική στο Αγρίνιο με Παναιτωλικό, 3η αγωνιστική με Βολίδα εντός, 4η αγωνιστική εκτός με Φιλαθλητικό, 5η αγωνιστική με Φ.Ε. Ιωαννίνων εντός, 6η αγωνιστική με Ηρακλή εντός και 7η αγωνιστική με Ιωνικό στο Αγρίνιο.
Εκ πρώτης όψεως το πρόγραμμα είναι δύσκολο και για Άνδρες, αλλά και για Γυναίκες.
Η πρεμιέρα των πρωταθλημάτων ορίστηκε για  4/5 Νοεμβρίου και αφέθηκε ελεύθερα από την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. η μέρα διεξαγωγής των παιχνιδιών-δεν υπάρχει συγκεκριμένη μέρα όπως πέρυσι, Σάββατο Γυναίκες, Κυριακή Άνδρες.
Η 1η αγωνιστική στους Άνδρες έχει ως εξής:
Βολίδα Κέρκυρας - Α.Σ. Γιάννενα
Ερμής Ηγουμενίτσας - Α.Ο. Πρέβεζας
Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων - Φ.Ε. Ιωαννίνων
Ρεπό Γ.Σ. ΑΡΤΑΣ

Η 1η αγωνιστική στις Γυναίκες έχει ως εξής:
Γ. Σ. Άρτας - Α.Ο. Φιλία
Φιλαθλητικός - Παναιτωλικός
Βολίδα Κέρκυρας - Φ.Ε. Ιωαννίνων
Ηρακλής - Ιωνικός

Τέλος στο πρωτάθλημα των
Νεανίδων δηλώσανε συμμετοχή 9 ομάδες και χωριστήκανε σε δύο ομίλους. Από κάθε όμιλο θα προκριθούν στο final-four δύο ομάδες. Ο 1ος όμιλος κατά την γνώμη μας ο πιο εύκολος απαρτίζεται από τις ομάδες Βολίδα Κέρκυρας, Α.Σ. Γιάννενα, Θινάλι Κέρκυρας, Ελπίδα Ιωαννίνων, ενώ ο 2ος από Ηρακλή Ιωαννίνων, Φιλαθλητικό Πρέβεζας, Πανηπειρωτικό, Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων και την ομάδα μας. Πέρυσι oι τρεις του 2ου ομίλου Φιλαθλητικός, Ηρακλής και η ομάδα μας συμμετείχαμε στο final-four, ομάδες που και φέτος έχουν την ίδια δυναμική και κάποια εκ των τριών θα μείνει φέτος εκτός. 
Περισσότερα για τις ομάδες και τα πρωταθλήματα τις επόμενες μέρες…