Ανανεωσε για τριτη χρονια ο Γεωργιος Σαλεμης

Για τρίτη συνεχόμενη σαιζόν ο Γεώργιος Σαλεμής θα φορά την φανέλα του συλλόγου μας. Ο εν λόγω αθλητής  που είναι φοιτητής στην πόλη μας  κατάγεται από την Χαλκίδα και πριν μετεγγραφεί στην ομάδα μας αγωνιζόταν στον Ο.Π.Ε.Ρ. Χαλκίδας. Η θέση του είναι πασαδόρος και πέρυσι ήταν αυτός που σήκωσε όλο το βάρος, ανεβάζοντας στροφές και απόδοση παιχνίδι με το παιχνίδι.
«Είμαι ευχαριστημένος που θα αγωνιστώ για άλλη μια χρονιά στον Γ.Σ. Άρτας που για μένα είναι η δεύτερη οικογένεια - άλλωστε με όλα τα παιδιά έχουμε άριστες σχέσεις. Όπως άριστες σχέσεις έχουμε και με τον Αποστόλη Πορτοβάρα τον προπονητή μας που καθημερινά δουλεύει πάνω μας για να μας κάνει καλύτερους και ως αθλητές, αλλά και ως ανθρώπους.
  Τον ευχαριστώ πολύ που με εμπιστεύεται και είμαι μέλος αυτού του σπουδαίου συλλόγου. Θέλω να πιστεύω ότι στο χέρι μας είναι να πετύχουμε φέτος, έχουμε την εμπειρία από πέρυσι, δουλειά θέλουμε» είναι οι δηλώσεις του Χαλκιδαίου αθλητή στο site της ομάδος μας.  
Ο σύλλογός μας ευχαριστεί δημόσια την διοίκηση του Ο.ΠΕ.Ρ. Χαλκίδας για την παραχώρηση του αθλητή και να είναι σίγουροι ότι θα επιστρέψει στην Χαλκίδα πολύ καλύτερος και ως αθλητής, αλλά και ως άνθρωπος.