4 Χ 4 οι Παμπαιδες

Με 3-0 σετ και έχοντας εύκολο έργο οι Παμπαίδες μας νικήσανε στα Γιάννενα τον Πανηπειρωτικό πετυχαίνοντας την τέταρτη (4η )συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημά  τους. Ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας όπως και στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής στην Άρτα χρησιμοποίησε πολλούς μικρούς και έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή τους. Βλάσης Χαρλαύτης, Στέλιος Στόγιας, Χρήστος Βούλγαρης δεν ήταν καν στην αποστολή, ενώ ελάχιστα χρησιμοποιήθηκαν οι Ανδρέας Ρίζος, Βασίλης Χουλιάρας σχεδόν όλη η βασική εξάδα. Αντίθετα παίξανε σήμερα οι Παύλος Στεργιούλης, Σπύρος Αναστασιάδης, Γεώργιος Αναστασιάδης, Λάμπρος Αντωνίου, Δημήτρης Αντωνίου, Ηλίας Καστός, Παναγιώτης Βασιούλας, Λάμπρος Δήμος.
Τα σετ: 13-25, 5-25, 14-25.

Αναλυτικά το παιχνίδι
Η ομάδα μας από την αρχή επέβαλε το ρυθμό της και ξέφυγε στο σκορ 4-10, αναγκάζοντας τον προπονητή μας να αποσύρει τους Χουλιάρα, Ρίζο, περνώντας στο παρκέ τους Δήμο, Δ. Αθανασίου. Έχοντας πιεστικό σέρβις με τον Στεργιούλη αυξήσαμε την διαφορά, στους 12 πόντους 7-19 και εύκολα πήραμε το σετ 13-25.
Στο 2
ο σετ η ομάδα μας πραγματικά χωρίς λάθη κυριάρχησε πλήρως κατακτώντας το 5-25. Μάλιστα από τα μισά του σετ εξάδα ήταν οι Βασιούλας, Στεργιούλης, Καστός, Δ. Αντωνίου, Λ. Αντωνίου, Γ. Αναστασιάδης που δεν αφήσανε καμιά μπάλα να πέσει κάτω.
Με μόνο μία αλλαγή σε σχέση με εξάδα που ολοκλήρωσε το 2
ο σετ, τον Σπ. Αναστασιάδη στη θέση του  Βασιούλα ξεκίνησε ο προπονητής μας στο 3ο σετ. Η χαλάρωσή μας σε συνδυασμό με τα 8 χαμένα σέρβις κράτησε τον Πανηπειρωτικό στην διεκδίκηση του σετ, μέχρι τον 11ο πόντο. Όμως αμέσως αλλάξαμε ταχύτητα και «πατώντας το πόδι στο γκάζι» με ένα σερί 9-0 προηγηθήκαμε 11-20. Μέσα και ο Δήμος στη θέση του Στεργιούλη που τελείωσε δύο συνεχόμενες επιθέσεις, όπως και ο Γ.  Αναστασιάδης και εύκολα κατακτήσαμε και αυτό το σετ 14-25.
Ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας είπε «είχα και σήμερα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω πολλούς μικρούς, που μέρα με την ημέρα αφομοιώνουν την φιλοσοφία μου. Στα 4 παιχνίδια μέχρι τώρα που μετράμε ισάριθμες νίκες, έχω χρησιμοποιήσει 19 αθλητές και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί δείχνει το βάθος μας σαν ομάδα και ότι έχουμε μέλλον».
Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο 29 Απριλίου και ώρα 4:00 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Άρτας όπου υποδεχόμαστε τον Ερμή Ηγουμενίτσας και με νίκη μαθηματικά κατακτάμε το πρωτάθλημα.