3 στα 3 οι Παγκορασίδες μας


Τρίτη συνεχόμενη νίκη
πετύχανε οι Παγκορασίδες μας, μετά τον Ηρακλή Ιωαννίνων και την Φιλία, νικήσανε στη Φιλιππιάδα τον Α.Γ.Ο.Φ. με 3-0 σετ. Ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης μετά τα μισά των σετ και την μεγάλη διαφορά στο σκορ, χρησιμοποίησε όλες τις μικρές, με την Αμαλία Πορτοβάρα να κλέβει την παράσταση.
Στις ενότητες Πρωταθλήματα 2015-16 και Βαθμολογία Παγκορασίδων 2015-16 μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα, καθώς και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά το παιχνίδι

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η ομάδα μας, προηγήθηκε 0-7
και έχοντας συνέχεια πήραμε διαφορά 12 πόντων, προηγούμενοι 5-19. Ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης βλέποντας την τεράστια διαφορά έριξε στο παιχνίδι τις μικρές Σεντόρη, Λαινά, Α. Πορτοβάρα, με την γηπεδούχο ομάδα να εκμεταλλεύεται κάποια λάθη μας  και να χάνει αξιοπρεπώς το σετ 14-25.

Στο 2ο σετ ο Α.Γ.Ο.Φ. έκανε το λάθος και προηγήθηκε 4-3 και αμέσως το πλήρωσε. Με ένα σερί 1-13 προηγηθήκαμε 5-16, διαφορά που την μεγαλώσαμε περισσότερο στους 15 πόντους, 6-21. Στον 18ο πόντο μας πάλι αλλαγές από τον προπονητή μας Ζυγούρη, Σεντόρη στο αγωνιστικό χώρο και την γηπεδούχο ομάδα στο τέλος να ψαλιδίζει την διαφορά, χάνοντας και αυτό το σετ 15-25.

Στο 3ο σετ ο Α.Γ.Ο.Φ. ρίσκαρε στο σέρβις αναγκάζοντάς μας σε επιπόλαια λάθη και μέχρι τον 8ο πόντο είχαμε ένα ισχνό προβάδισμα 2 πόντων 6-8. Το time-out που πήρε ο προπονητής μας και οι φωνές του πιάσανε άμεσα τόπο και το 6-8 έγινε 7-19. Α. Πορτοβάρα, Σεντόρη, Λαινά και Ζυγούρη ξανά μέσα, αποσυντονιστήκαμε λίγο και η γηπεδούχος ομάδα μείωσε σε 16-21. Νέο time-out από τον Γιάννη Σταμούλη και με σοβαρότητα πήραμε το σετ 16-15 και το παιχνίδι με 3-0 σετ.
Θ. Πορτοβάρα, Βαρέλη, Νταούλια ξεχώρισαν για την ομάδα μας, ενώ πολύ καλά πήγε και η Α.  Πορτοβάρα που έκλεψε την παράσταση.
Για τον Α.Γ.Ο.Φ. Εξάρχου Π. και Δημητρίου ήταν οι καλύτερες.
Αρίστη η διαιτησία του κ. Φλούδα.
Συνθέσεις

Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας: Πάνου, Ζήση, Χήρα, Δημητρίου, Παπαπάνου, Κατσουλάρη, Εξάρχου Θ., Εξάρχου Π., Σταμάτη, Καπελάνου, Γρακάνη, Βελέκα
Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY:  Πορτοβάρα Θ. , Βαρέλη, Σάρκα, Νταούλια, Σεντόρη, Παπαδημητρίου, Ζυγούρη, Γκούμα, Πορτοβάρα Α., Λαινά.