3 στα 3 οι Κορασίδες μας


  Φωτό 1: Επίθεση 1ου χρόνου με την Δήμου
Την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχαν οι Κορασίδες του συλλόγου μας, νίκησαν στη Φιλιππιάδα τον Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας με 3-0 σετ (12-25, 13-25, 17-25).


  Φωτό 2: Επίθεση από το 2 της Ελπινίκη Σωτηρίου
Η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια  και ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης χρησιμοποιούσε τις πιο μικρές (2001 & 2001), δίνοντάς τους ευκαιρία να προετοιμαστούν για το πρωτάθλημα Πανκορασίδων, που θα ακολουθήσει.
Στο 1ο σετ από την αρχή ξεφύγαμε 2-7, 6-18 με αποτέλεσμα να πάρουμε το σετ πολύ εύκολα 12-25. Το σέρβις μας, αλλά και η μεγάλη αποτελεσματικότητα στην επίθεση έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.
Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο 2ο σετ με την  Ε. Σωτηρίου με συνεχόμενους άσσους να φτάνει στο 2-9 και παρά τις πολλές αλλαγές του προπονητή μας, πήραμε το σετ 13-25, έχοντας μάλιστα και 7 χαμένα σέρβις.
Στο 3ο σετ ο Α.Γ.Ο.Φ. μας χάλασε την υποδοχή με δυνατά σέρβις, με αποτέλεσμα να χάσουμε μέρος της συγκέντρωσης μας, κάνοντας πολλά λάθη επιθετικά και να βρεθούμε πίσω 9-7. Μέχρι εκεί όμως, αφού το time-out του προπονητή μας, άλλαξε αμέσως την κατάσταση και με ένα επιμέρους 2-11, προηγηθήκαμε 11-18 και φτάσαμε εύκολα στην κατάκτηση του σετ με 17-25 και συνάμα του παιχνιδιού με 3-0 σετ.
Ξεχώρισαν για την ομάδα μας Ν. Σωτηρίου, Μίγδου, Δήμου και Ε. Σωτηρίου. Για τον Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας ξεχώρισε η Νάστου.

  Φωτό 3: Επίθεση από το 4 της Ζιώβα
Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας (Γεώργιος Σιαμαντάς)
: Νάστου, Σφρίτζερη, Γκαρτζώνη, Λάππα, Κολιοκίτσου, Μάζη, Γιολδάση, Καλυβά, Πάνου.
Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY (Γιάννης Σταμούλης): Ν. Σωτηρίου, Ε. Σωτηρίου, Ζιώβα, Μίγδου, Δήμου, Κοσμά, Προτοντουάρι, Γούλα, Παπαγεωργίου και Πορτοβάρα.

  Φωτό 4: Επιτυχημένο μπλοκ Ζιώβα - Δήμου στην Νάστου
Ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης παρά την εύκολη νίκη της ομάδος μας δεν έμεινε ευχαριστημένος και είπε για το παιχνίδι «η νίκη είναι το τελευταίο που μετράει για μένα και μόνο μικρά διαστήματα είχαμε καλού Βόλεϊ και αυτών που δουλεύουμε στην προπόνηση. Και σήμερα είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά οι αθλήτριές μου για να έχουμε σταθερή απόδοση, ούτως ώστε στο μέλλον να φτάσουμε στο επίπεδο που περιμένουμε, εγώ με τον συνάδελφό μου Αποστόλη Πορτοβάρα. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη, γι΄αυτό χρησιμοποίησα τις πιο μικρές, που όμως σήμερα δεν πήγανε καλά, με βάση αυτά που βλέπω στην προπόνηση και που μπορούν να κάνουν».

  Φωτό 5: Επίθεση της Μίγδου