Φουλ δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο για την ομάδα μας

Την αρχή κάνουν αύριο Σάββατο πρωί στις 12:00 οι Παίδες που στο Δ.Α.Κ. Αρταίων αντιμετωπίζουν τον Ερμή Ηγουμενίτσας. Τυπικά είναι το πρώτο τους παιχνίδι, αφού τα προηγούμενα δύο είχαν αναβληθεί, με τις δύο ομάδες των Ιωαννίνων Φ.Ε.Ι. και Α.Γ.Σ.Ι.  Οι αθλητές που απαρτίζουν το παιδικό τμήμα είναι Λάμπρος Αθανασίου, Κώστας Δραγατάκης, Πέτρος Καραμπάς, Θεοφάνης Κομζιάς, Δημήτρης Ζαχάρος, Μανώλης Μαζιώτης, Ανδρέας Ρίζος, Μάριος Ναξάκης, Δημήτρης Λέκκας.

Κυριακή στις 15:00 στο Μεσολόγγι για το πρωτάθλημα Γυναικών αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο Γ.Ε.Μ. σε να πολύ δύσκολο παιχνίδι και ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης θα πάρει μαζί του τις Χριστίνα Δαλακλή, Νεφέλη Σωτηρίου, Λευκωθέα Καραβάτσιου, Δήμητρα Φασουλή, Ναταλία Παπαδημητρίου, Ναταλία Μίγδου, Κωνσταντίνα Μπίκα, Βιβή Κουρκούτα, Ελένη Πλακιά, Βάσω Πραμαγκιούλη.
Τέλος το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 18:00 στο Δ.Α.Κ. Άρτας για το πρωτάθλημα Ανδρών υποδεχόμαστε την Φ.Ε. Ιωαννίνων σε ένα παιχνίδι όπου θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη εντός έδρας νίκη. Ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας επέλεξε για το παιχνίδι τους Κώστα Δάσκαλο, Κώστα Πλακιά, Γεώργιο Τασηνίκο, Κέρι Τσήνα, Λευτέρη Τάνα, Λάμπρο Αθανασίου, Διονύση Κουτσούπα, Αλέξανδρο Λιανό, Αλέξανδρο Κωστανίκο, Δημήτρη Ζαχάρο, Ιωσήφ Χαττάρι.
Και θέλουμε τους φιλάθλους της Άρτας να έρθουν κοντά μας, να μας συμπαρασταθούν και να πανηγυρίσουμε μαζί τους μια μεγάλη νίκη.