Στον Παναθηναϊκό ο Βαγγέλης Λουκάς

Ένα δικό μας παιδί, παιδί που αναδείχθηκε από τον προπονητή μας Αποστόλη Πορτοβάρα και που ήταν από τους βασικούς συντελεστές από το 2004 έως το 2008 όταν και η Αναγέννηση κατακτούσε όλους τους ηλικιακούς τίτλους, μετά το σύντομο πέρασμά του από την Α2 και την Αργυρούπολη, επιστρέφει στην Α1 Εθνική κατηγορία. Και λέμε επιστρέφει γιατί έχει αγωνιστεί ξανά στην Α1 με τα χρώματα της ομάδος των "Ολυμπιονικών" τον Πανελλήνιο.
Επόμενος σταθμός της καριέρας του ο Παναθηναϊκός που φρόντισε αρκετά νωρίς να τον εντάξει στο δυναμικό του, αφού ήταν πρώτη επιλογή του κ. Ανδρεόπουλου που θα είναι ο νέος τεχνικός των πρασίνων. Βέβαια δεν πέρασε απαρατήρητο το πολύ καλό πρωτάθλημα που έκανε και που οδήγησε την Αργυρούπολη στο κατώφλι της Α1, όμως στα μπαράζ που έγιναν στην Ορεστιάδα, έχασε με 3-2 από την ΜΕΝΤ στο κομβικό ματς ανόδου.
Ο Βαγγέλης έχει ύψος 1.96 έχει γεννηθεί στις 3 Ιανουαρίου το 1991 και αγωνίζεται ως Ακραίος, έχοντας ως χαρακτηριστικό του γνώρισμα την πάρα πολύ καλή υποδοχή.
Το σωματείο μας, οι προπονητές και όλοι οι αθλητές και αθλήτριες ευχόμαστε στον Βαγγέλη υγεία, δύναμη και βέβαια να καθιερωθεί στην μεγάλη κατηγορία.