Σαββατοκύριακο με μάχες σε τρία μέτωπα


Φουλ αγωνιστική δραστηριότητα
για την ομάδα μας το Σαββατοκύριακο με «μάχες» σε τρία μέτωπα.
Η αρχή γίνεται το Σάββατο στις 12:00 όταν οι Έφηβοι στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας αντιμετωπίζουν τους αντίστοιχους του Ερμή Ηγουμενίτσας. Σε ένα πρωτάθλημα όπου συμμετέχουμε μόνο για συλλογή εμπειριών, μιας και οι αθλητές μας είναι πολύ μικρότεροι ηλικιακά. Συμμετέχουν από το 1994 και μικρότεροι, ενώ τα δικά μας παιδιά είναι αρκετά μικρότεροι το 1996, 1997 & 1998 γεννηθέντα.
Σειρά θα πάρουν οι Άνδρες την Κυριακή πάλι στις 12:00 για το Κύπελλο Ελλάδας, όπου σε ένα ματς σταθμό και ιστορικό και που είναι το πρώτο στην έδρα μας, θα επιδιώξουν με αντίπαλο τον Αρχίλοχο την πρόκριση στην επόμενη φάση, στις 48 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Οι Άνδρες που το προηγούμενο Σάββατο νικήσανε στην Πρέβεζα τον Α.Ο. Πρέβεζας με 3-1 σετ. Οριστικά απών θα είναι ο Κώστας Πλακιάς, αφού δεν προπονήθηκε καθόλου με την ομάδα αυτή την βδομάδα και οι προπονητές μας αποφάσισαν να μην ρισκάρουν την συμμετοχή του, διακυνδινεύοντας τα χειρότερα.
Τέλος Κυριακή στις 5:00 το απόγευμα στην κλειστή αίθουσα του 4ου Λυκείου Άρτας οι Νεανίδες του συλλόγου μας αντιμετωπίζουν την Βολίδα Κέρκυρας με στόχο την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Και εδώ η ομάδα μας είναι πολύ νεανική και μικρή σε ηλικία, αφού οι περισσότερες κοπέλες είναι γεννηθέντες το 1999 και 2000, δηλαδή Παγκορασίδες και στο πρωτάθλημα φέτος παίζουν οι γεννηθέντες το 1995 και μετέπειτα.
Σας περιμένουμε όλους κοντά μας, να συμπαρασταθείτε στους αθλητές και αθλήτριές μας και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, ΝΙΚΕΣ.